sans1.jpg
sans2.jpg
sans3.jpg

Lækker frokostmenu for 2 med karrysild, gravad laks, flæskesteg og meget mere hos Sans Souci

149,- / 300,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev en velsmagende og indbydende frokostmenu for 2 hos Sans Souci på Frederiksberg. I får 7 forskellige små retter bl.a. karrysild med æbler og flæskesteg med rødkål

Klassisk københavnersted uden bekymringer

Journalist: Søren Folke Larsen


Sans Souci har mange år på bagen og er en legende i det københavnske restaurant-miljø. Og det er ikke ufortjent. Stedet er stadig den dag i dag i den absolutte top, når det gælder klassikere fra det danske frokostbord.

Med dagens tilbud kan du lige netop stifte bekendtskab med Sans Soucis lækre frokostanretninger. Du og din ven eller veninde får hele syv forskellige små retter, som blandt andet byder på karrysild med æbler, gravad laks med cognacdressing, fiskefilet med hjemmerørt remoulade, flæskesteg med rødkål og hjemmelavet hønsesalat med bacon. I slutter af med et stykke med ost.

Ejeren, Dorte Bülow, har drevet restauranten på Frederiksberg i mere end tyve år og med fokus på det gode, danske køkken. Lige fra den populære stegte flæsk til det lækre højtbelagte smørrebrød. I kan roligt give jer i kast med retterne fra det danske frokostbord. Rødkål og remoulade er nemlig hjemmelavet, og alle råvarerne er af høj kvalitet.

Sans Souci betyder "uden bekymring" på dansk. Og sans souci er også noget, der gennemsyrer hele den gamle restaurant. Både indretning, ejer og personale gør - sammen med den gode mad - at stedet virkelig lever op til sit navn.

Navnet Sans Souci kan føres helt tilbage til 1798, da murermester J. M. Quist opførte sit landsted på Frederiksberg Allé. I dag er det dog kun navnet, der lever videre i restauranten.

På stedet lå der tidligere en vinstue med samme navn, og der kommer stadig folk ind bare for at få en lille en. Desuden er Sans Souci gennem årene blevet stamsted for mange skuespillere, kunstnere og kendisser. Og mange af dem har deres portræt hængende på restaurantens vægge.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.05.2011 til 31.08.2011.

Kan indløses man-fre fra 12-15:30.

Bemærk: Sans Souci har sommerferielukket hele juli.Information

Åbningstider:

Man-lør 11.30-24.00

Køkken: 11.30-15.30 og 17.30-21.00

Anmeldelser

aok.dk

"Fantastisk atmosfære (...) Hæklede bordduge og platter på væggene danner rammen om hvad der mest af alt minder om et bedstemor hjem. Er kommet der igennem de sidste 8 år og kvaliteten er stort set altid lige høj. Kan varmt anbefales. "

Set på aok.dk

aok.dk

"Vi er kommet regelmæssigt på Sans Souci gennem mere end 15 år, så vi behøver vel næppe sige mere! Maden er superb, stemningen er formidabel og priserne er rimelige i forhold til kvaliteten. Vi nyder, at få lov til at sidde stille og roligt i den "tidslomme" Sans Souci vitterlig er - og bare nyde maden."

Set på aok.dk

Aftalepart

Sans Souci
CVR: 89 44 28 18

Adresse

Madvigs Alle 15
1829 Frederiksberg C
  • Sans Souci
    Gyldenløvesgade 19
    1600 København V
Vælg variation
Vælg variation