Frisor.jpg
Fris_C3_B8r_20herreklip.jpg
soo_002.JPG
fris_C3_B8r_20mand.jpg

Eksklusiv herreklip hos Modelhouse Productions på Østerbro

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en moderne og miljøvenlig herreklip hos frisør Janni Vinther Rindholt Balle hos det professionelle modelstudie Modelhouse Production på Østerbro

Moderne & miljøbevidst klip hos professionelt modelbureau

Journalist: Søren Folke Larsen

Hos frisør Janni Vinther Rindholt Balle hos Modelhouse Production på Østerbro får du ægte hårforkælelse, og her er sat god tid af til hver kunde. Med dagens tilbud kan du blive klippet med god samvittighed, for alle produkter er miljøvenlige og økologiske. Og du får naturligvis lige netop det look, du ønsker dig.

Læn dig tilbage i stolen og nyd at du er i trygge hænder og får en kyndig konsultation hos frisør Janni Vinther Rindholt Balle. Hun har erfaringen og evnerne til at give dig en moderigtig klipning, der sidder lige i øjet. Kundekartoteket tæller nemlig både modeller og kendisser, og inspirationen henter hun direkte fra store modebyer som Milano, Paris og London.

"Jeg lægger vægt på en personlig behandling, hvor du får en modebevidst frisure, som passer til dig. Jeg lytter selvfølgelig til dine ønsker," siger frisør Janni Vinther Rindholt Balle.

Den erfarne frisør har tidligere arbejdet hos blandt andre Hasse Kliem, Wella og Sebastian, og hun arbejder med de nyeste økologiske produkter på markedet fra ZenzTherapy og Pure Nature, som er fri for allergifremkaldende- og hormonforstyrrende stoffer. Oplev selv ren velvære for både dit indre, ydre og miljøet med økologisk hårpleje hos Modelhouse Production.

Efter vask og klip bliver dit hår stylet, og du er klar til at indtage sommeren med et nyt look. Så spring ud i det og få en god håroplevelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.05.2011 til 14.11.2011.
Bestil tid på tlf.: 36 992 881


Information

Åbningstider:

Man-Fre: 09.30-17.00,

Torsdag: 09.30-20.00,

Lør-Søn: Lukket

Aftalepart

Modelhouse Production
CVR: ??

Adresse

Strandøre 5
2100 København Ø
  • Modelhouse Production
    Strandøre 5

    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation