deli_001.JPG
deli_003.JPG
deli_004.JPG
deli_005.JPG
deli_006.JPG
deli_007.JPG
deli_008.JPG
deli_009.JPG
deli_010.JPG

Få 2 x hjemmelavede fish’n’chips og 2 x økologiske saft hos Kødbyens Deli

80,- / 160,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få fornøjelsen af en lækker take-away frokostmenu hos nyåbnede Kødbyens Deli med 2 x hjemmelavede fish’n’chips og 2 x økologiske saft fra Antons

Oplev kvalitets-fisn'h'chips hos Kødbyens Deli

Journalist: Linda Østergaard
Fotograf: Kim Bjærre


Kødbyens Deli er netop åbnet og tilbyder hjemmelavede lækkerier, hvor alt er lavet fra bunden og af danske og nordiske gode råvarer. Nu har du chancen for at sætte tænderne i stedets velsmagende fish'n'chips, som er lavet af friske torskestykker dyppet i øldej, vendt i pancomel og stegt sprøde i olie. Det er en himmelsk mundfuld, og du kan vælge mellem en herre- eller damemodel, alt efter om du er til rustikke fritter eller en sprød salat.

Kødbyens Deli ligger i det farverige og kreative Kødbyen, som tidligere kun var forbeholdt slagtere, og i dag er fyldt med små gallerier, populære clubs og lækre restauranter. Kødbyens Deli holder til i et lille lokale lige overfor Paté Paté. Det er indrettet i en minimalistisk stil med rå, hvide fliser på væggene og en stor metaldisk, der skiller stedets gæster fra resten af køkkenet. Stemningen er uhøjtidelig, og betjeningen er personlig og smilende.

Bag take-away deli'en står Emil Nordfalk og Frederik Sporon-Fiedler, som begge er uddannede kokke og trods deres kun 25 år har mange års erfaring i restaurationsbranchen. De to venner havde gennem 7 år talt om at åbne noget sammen, og pludselig bød chancen sig, da de fik lokalet i Kødbyen. I løbet af kun 45 dage blev drømmen pludselig realiseret, og de slog den 6. maj dørene op til den delikate deli.

"Vores ambitioner er at lave hurtig og billig mad af den allerbedste kvalitet. Vi laver alt fra bunden og kan stå inde for det. Vi serverer mad, du ikke skal vente på, og du får en oplevelse, så du kommer igen," siger Emil Nordfalk, der tidligere har arbejdet i en fiskehandler.

På Downtown-redaktionen har vi allerede tilføjet Københavns Deli til listen over vores favorit-madsteder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.05.2011 til 13.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Gælder kun til frokost. Kan indløses følgende tidspunkter: Tirs-fre: 10.30-16 og lør-søn: 12-16Information

Åbningstider:

Man: Lukket

Tirs-tors: 10.30-21

Fre: 10.30-02

Lør: 12-02

Søn: 12-21

Anmeldelser

Facebook

"Anmeldelse af Kødbyens Deli: som får 5 stjerner. 2 for de lækre ejere og 3 for den fantastiske mad! Wuhuu I like - and soon all will!"

Set på Facebook

Aftalepart

Kødbyens Deli
CVR: ??

Adresse

Slagterboderne 8
1711 KBH V
  • Kødbyens Deli
    Slagterboderne 8

    1716 København V
Vælg variation
Vælg variation