Halv pris på én måneds træning i Fitnesscenter Ny Form - Ingen efterfølgende binding

Hos Ny Form er kvalitet en realitet

Af Frederik Plum

Du finder ikke et fitness center i København, hvor engagementet er så højt som hos Ny Form. I 14 år har Poul kørt stedet, og han sætter en personlig ære i, at alle medlemmer får den bedste behandling og dertil personlig vejledning - uden at det koster ekstra. Dagens Tilbud gælder 1 prøvemåned til 150 kr. (norm. pris 295 kr.) inklusiv gratis personlig vejledning. Så prøv byens mest kvalitetsbevidste træningscenter, før sommeren begynder.

Hos Ny Form vrimler det ikke med mennesker. Her er en hyggelig atmosfære, hvor man hilser på hinanden. Poul der står bag Ny Form, er næsten altid at finde i centret, og han står personligt til rådighed med vejledning. Han fortæller: "Ny Form bliver kørt efter ideen om, at personlig kontakt er vigtig - specielt når det gælder velvære." Det personlige element er også sikret ved, at Ny Form ikke er en kæde. Der er kun ét træningscenter, og det ligger i en gammel karismatisk københavner bygning. Lokalerne, der ligger i fem etager, er indrettet så man ikke føler sig overbegloet af andre, og så alle har rum til at træne, i det tempo de ønsker.

Ny Form åbnede for medlemmer udefra for fire år siden. Det startede som Rigshospitalets træningscenter, og dengang var det kun åbent for ansatte. Men selv om Ny Form i dag er åbent for alle, så er det stadigt Rigshospitalets foretrunkne fitness center. Poul forklarer: "Det medfører, at der er høje krav til kvaliteten af vejledningen. Læger og sygeplejersker kender til anatomien og fysikkens sammenhæng, så vi skal også kende til den." Derfor har Ny Form valgt sloganet "Her er kvalitet en realitet".

Som de eneste i Storkøbenhavn er Ny Form medlem af Easylife. Konceptet sikrer den bedste vejledning og de bedste rammer om vægttab. Lokalerne er indrettet, så alle kan træne så det passer deres temperament, og der er sikret diskretion, hvis du ikke har trænet før, og ønsker at starte i dit eget tempo.

Men Ny Forms klientel er helt normale mennesker, hvilket de understreger med et princip om 'økologisk træning'. Det betyder, at du ikke finder de hårdeste typer, pumpet med testosteron og steroider, men normale mennesker, der træner fordi de kan lide det. Og hvis du skulle gå og lede efter 'den sunde livspartner', så er det måske en idé at starte hos Ny Form, da her burde være rig mulighed for at møde en læge eller en ung sygeplejerske...

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.05.2010 til 23.08.2010.

Der kan kun købes ét værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:

Man - Tor kl. 7.00-22.00

Fre kl. 7.00-20.00

Lør - Søn kl. 10.00-17.00

Anmeldelser

Ny Form

"Vi har specialiseret os i to ting, som vi tager seriøst: høj service til at sikre den optimale træning og easylife konceptet som vi er de eneste i Danmark der tilbyder."

Citat Poul, Bestyrer af Ny Form

Aftalepart

Ny Form
CVR: ??
  • Ny Form
    Ny Form
    Blegdamsvej 32
    2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation