livsstilskompagniet001.jpg
livsstilskompagniet002.JPG
livsstilskompagniet003.JPG
livsstilskompagniet004.JPG
livsstilskompagniet005.JPG
livsstilskompagniet_006.JPG

Tilbring 1 time med en kropsmassage hos Livsstilskompagniet i Indre By

300,- / 600,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Tilbring 1 time med en kropsmassage hos Livsstilskompagniet i Indre By tæt på Kongens Have - og få løsnet op i kroppen med en omgang selvforkælelse

Berøring der forløser hos Livsstilskompagniet

Skribent: 
Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre


Lad en energigivende og behagelig bølge af ro skylle ind over din krop med en personlig massage hos Livsstilskompagniet, som ligger centralt i Indre By på den charmerende Fredericiagade. Hos den erfarne massør og akupunktør Krestian Barnabas er du i centrum og får en times afslappende afspænding og massage. Behandlingen bliver skræddersyet og individuelt tilrettelagt, så den passer til din krops behov.

Behandler hos Livvstilskompagniet, Krestian Barnabas, er uddannet massør og akupunktør og har 20 års erfaring. Han har senest uddannet sig til Shiatsu massør ved Copenhagen School of Shiatsu. Krestian har med sine kombinationsbehandlinger opnået fantastiske resultater. Massagen er personlig og nærværende, og behandlingen styrker din kropsbevidsthed, giver et skud ny energi og afhjælper fysiske skavanker såsom hovedpine og smerter i skulder, nakke og ryg.

I de lyse, indbydende lokaler hos Livsstilskompagniet bliver du mødt af en mild duft af røgelse og en afstressende atmosfære. Læg dig blot tilrette på briksen og føl de nøjagtige tryk og stræk, som løsner og lindrer. Massagen er en succesfuld behandlingsform, hvis du døjer med hovedpine, stress, ryg, nakke- og skuldersmerter. Massagen kan også berolige en stresset krop & sjæl samt booste immunforsvaret. Behandlingen indeholder også en snak om kost og livsstil.

"Jeg går meget op i, at behandlingen skal virke. Jeg stikker en finger i jorden og finder ud af, hvad der er i vejen. Mit mål er at hjælpe og fjerne de ting, der er vejen. Samtidig vil jeg gerne give en oplevelse af ro og velvære, som en ekstra bonus," siger Krestian Barnabas.

En times massage hos Livsstilskompagniet er ren nydelse for krop og sjæl. Rent fysisk sker der en forbedring af blod og energicirkulationen, tiltrækning af styrkende energi til svage områder eller steder med blokeringer og myoser. Virkningen er dog ikke kun fysisk - men i høj grad også psykisk. Massagen er nemlig også et middel mod stress, da kropslige berøringer er gode til at neutralisere mental og emotionel overenergi. Selve massagen kan gives blødt eller hårdt - vigtigst er det at tilpasse behandlingen til din smag. Når kroppen bliver masseret med et passende tryk, vil du slappe af og synke ned i kroppen.

Behandlingen hos Livsstilskompagniet er et godt supplement til en sund og naturlig livsstil og til dig, der ønsker at sætte din krop i centrum.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.05.2011 til 11.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Bestil tid via enten tlf.: 26 36 00 65 eller krestian@livsstilskompagniet.dkInformation

Åbningstider:

Åbningstider efter aftale

Aftalepart

Livsstilskompagniet
CVR: 26451280

Adresse

Store Kongens Gade 79
Kbh K
  • Livsstilskompagniet
    Fredericiagade 15B
    1310 København K
Vælg variation
Vælg variation