piada_001.JPG
piada_002.JPG
piada_003.JPG
piada_004.JPG
piada_005.JPG
piada_006.JPG
piada_007.JPG
piada_008.jpg
piada_009.JPG
piada_010.JPG

Lækker italiensk streetfood fra The Piada Co.

89,- / 188,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

Oplev italienske lækkerier og vælg 2 x piada, wrap, pasta ell. salat + 2 x dagens suppe + 2 x stor sodavand, kildevand ell. Nestea fra The Piada Co.

Smag ægte italiensk gademad

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


København har fået et fastfood og takeaway-sted, hvor du kan få det italienske svar på den mexicanske tortilla. Piada er en meget populær, italiensk fladbrødssandwich, som er en specialitet i Norditalien. The Piada Company bringer nu, som de eneste i København den lille lækkerbisken til danskerne. Mange har allerede taget piadaen til sig, siden stedet åbnede d. 19. marts - og nu er det din tur.

Med dagens tilbud kan du lære piadaen at kende - og du kommer helt sikker også til at elske den. Du kan frit vælge mellem: 2 piadaer med valgfrit fyld, to wraps der er Newyorker-versionen, 2 lækre salater eller 2 gange pasta med hjemmelavet frisk pasta. Derudover får du også 2 portioner af dagens suppe, der skifter hver dag, men altid har rødder i støvlelandet samt to store sodavand, kildevand eller Nestea.

I Emilie-Romagna-området, hvor piadaen stammer fra, bliver den tilberedt med pålæg, ost og grøntsager, ligeså snart brødet fjernes fra stegepladen - og det gør The Piada Co. også. Den serveres frisklavet og varm, så du fuldt ud kan værdsætte den skønne aroma af friskbragt brød. Det tallerken-store fladbrød er lavet af hvedemel, vand, salt og ekstra jomfru olivenolie og er blevet et slags symbol for dette område beliggende mellem Appenninerne og Adriaterhavet.

Piada - eller piadina som er det traditionelle navn - tilberedes af rigtige kokke hos The Piada Co. Det er fastfood i god kvalitet. Her er ikke noget maskinlavet skidt, som der udbydes så rigeligt af på et sløjt fastfood-marked. For som ejeren siger: "Selvom det er fastfood, kan man godt have kærlighed til maden." 

Den flotte restaurant springer virkelig i øjnene med dens varme, lyse farver. Den er indrettet med smarte borde-bænke, der er med til at give en god gadestemning, når du skal nyde din mad, mens Købmagergade suser forbi udenfor.

Italienerne køber piadaer på gaden og guffer dem i sig i farten. Nu kan du selv få en piada pronto og hapse den på vejen fra The Piada Co. Vi har smagt dem og kan stå 100 % inde for dem: Downtown er fan!

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.05.2011 til 13.11.2011.
??


Information

Åbningstider:

Man-lør: 10-22

Søn: 11-20

Aftalepart

The Piada Co.
CVR: ??

Adresse

Købmagergade 39
1150 KBH K
  • The Piada Co.
    Købmagergade 39
    1150 København K 

Vælg variation
Vælg variation