barbar_20bar_001.JPG
barbar_20bar_002.JPG
barbar_20bar_003.JPG
barbar_20bar_004.JPG
barbar_20bar_005.JPG
barbar_20bar_006.JPG
barbar_20bar_007.JPG
barbar_20bar_008.JPG
barbar_20bar_009.JPG
barbar_20bar_010.JPG
barbar_20bar_011.JPG

Lækker stor brunch for 2 personer på Barbar Bar

95,- / 190,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Lækker stor brunch for 2 personer på den populære Barbar Bar på Vesterbro Torv. Vælg mellem vegetar og normal

Nyd vejret på Vesterbro Torv med lækker brunch fra Barbar Bar

Journalist: Christina Himmelev

Fotograf: Kim Bjærre


Barbar Bar er kendt som en af Vesterbros hyggeligste cafeer. Den er mere eksklusiv end gennemsnittet på Vesterbro. De gennemrenoverede lokaler med afhøvlede trægulve, cremefarvede vægge og lædermøbler giver faktisk mere indtryk af restaurant end cafe og bar. Men det betyder ikke, at den hyggelige Vesterbro-ånd er gået tabt. Tværtimod.

Den casual, livlige og kreative stemning er stadig intakt. Det understreges af det mellow musik i baggrunden, af tjenernes usnobbede attitude og af de søde og smilende mennesker omkring dig - men vigtigst af alt, så står der nogle meget kompetente kokke og tryller i baglokalet.

Menukortet er stort, og maden smager herligt. Udeserveringen er også et kæmpe plus. På de lune sommerdage, som vi oplever lige nu, er det oplagt at drysse forbi og nyde stedets mad eller drikke udendørs. Deres brunch smager fantastisk, og derfor har vi valgt at give jer netop dette helt særlige tilbud i dag. Derudover finder du diverse sandwiches og et udvalg i varme retter. Priserne er i det hele taget særdeles rimelige.

Det er næsten umuligt ikke at elske det ordspil, som er i navnet på Barbar Bar. Det er også derfor stedet har fået lov at beholde sit oprindelige navn fra1987 - før den fik et ansigtsløft og genåbnede efter byfornyelsen i 2001 med et mere trendy og mondænt "ansigt".

Så er du til god brunch, afslappet stemning og dejlige sommersolstråler, så er det nu du skal invitere en sød veninde, din kæreste, din mor eller en anden vigtig person på lækker mad på Vesterbro Torv. I får det til en helt utrolig pris.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.05.2011 til 08.08.2011.

Kan indløses mandag-søndag fra kl. 10-13.Information

Åbningstider:

Søn-ons: 10-24

Tor-lør: 10-02

(køkkenet har åbent 10 - 21 alle dage)

Anmeldelser

Studenterguiden.dk

"Barbar Bar har mange lækre retter på menukortet. Er du tidligt ude, så kan vi varmt anbefale køkkenets brunch - her får du alt, hvad der hører dig til en klassisk brunch - til en studenter-venlig pris".

Set på www.studenterguiden.dk

aok.dk

"Fantastisk oplevelse. Har flere gange besøg Vesterbro's Torv hyggeligste sted - Barbar Bar. Betjeningen er i top og maden på samme niveau. Altid tid til et smil fra personalet, selvom der ofte er travlt. Cafeens menukort er alsidige og deres gryderetter er en super oplevelse. Kig forbi og oplev det selv - god fornøjelse".

Set på www.aok.dk

Aftalepart

Barbar Bar
CVR: 29339953
  • Barbar Bar
    Vesterbrogade 51
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation