Anerkendt og prisvindende danseforestilling ved Kasper Ravnhøj og Jacob Stage - Få 54% på Knock on Unpainted Wood om samfundets skyggeside

Knock on Unpainted Wood

Skribent: Frederik Plum

Foto: Mute Comp.


Forestillingen Knock on Unpainted Wood er første del i en trilogi om verdens store kriminelle økonomier: Kvinde-, Våben- og Narkohandel. Knock on Unpainted Wood giver et indblik i en underverden som alle kender, men som få taler om. Forestillingen præsenteres af et internationalt cast med blandt andet rockbandet The Fleas, billedkunstner Jan Danebod og koreografer Kasper Ravnhøj og Jacob Stage.

Kasper Ravnhøj, der sammen med Jacob Stage står bag danseforestillingen Knock on Unpainted Wood, fortæller lige ud, at det emne, som de har valgt at behandle i deres seneste trilogi, ikke er nemt: "Første del af trilogien omhandler kvindehandel, og det er en stor udfordring for os og for publikum at bearbejde og forstå et sådan emne. Men det er jo samtidig et emne der interesserer mange, da alle ved, at det er et kæmpe problem," fortæller han og tænker et øjeblik, før han fortsætter: "Vi prøver at gøre emnet begribeligt på en anderledes måde gennem dansen."

Forud for forestillingen ligger et stort researcharbejde. Koreograferne har rejst i Polen og Cambodja og været i tæt kontakt med centrale danske humanitære organisationer for at få et indblik i samfundets skyggeside. Kasper fortæller: "Jeg har set de mest utrolige ting. Den måde det foregår på er meget voldsom. Den store udfordring er at formidle det kunstnerisk på en sådan måde, at publikum ikke bare tager afstand fra emnet."

Kasper afslutter med at fortælle, at arbejde med en så alvorlig problematik som trafficking, har været det hele værd, selv om de kunstneriske udfordringer har været store: "Det har vist sig, at kunsten kan noget andet end nyhedsmedierne, at den kan formidle konsekvenserne af en så frygtelig og stor kriminel økonomi. Det utrolige er, at dansen kan visualisere svære følelser på en måde der samler folk omkring et emne, der interesserer og påvirker mange."


Se mere fra Kasper Ravnhøj og Jacob Stages tidligere forestillinger her.

Læs mere om stykket her.

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.08.2010 til 04.09.2010.

Du får din billet ved at skrive til billet@mute-comp.dk, hvor du kan vælge den dag, du gerne vil se stykket. Dagens Tilbud gælder fra 31. aug til 4. sep. Huske at medsende refencenummer.Information

Hjemmeside:

dansehallerne.dk

Anmeldelser

Dansehallerne

""Darwin tog fejl; mennesket stammer ikke fra aberne, men fra ulvene - vi er rovdyr", siger koreografen Kasper Ravnhøj. På en omfattende research, der danner baggrund for danseteatret Mute Comps kommende forestilling 'Knock on Unpainted Wood', har kunstneren set ting i prostitutionsmiljøer verden over, der har ændret hans verdensbillede og menneskesyn for altid."

Set på dansehallerne.dk

Dansehallerne

"Danserne har været med på en research i Istedgade, vores praktikant har været på sexklub, ingen er gået fri"

Set på dansehallerne.dk

Aftalepart

Cross Connection Ballet Company DUPLICATE
CVR: 27459471

Adresse

Store Kongensgade 89
1264 KBH K
  • Cross Connection Ballet Company DUPLICATE
    Dansehallerne
    Pasteursvej 20
    1799 København V
Vælg variation
Vælg variation