Kynde_20og_20Winther_001.JPG
Kynde_20og_20Winther_002.JPG
Kynde_20og_20Winther_004.JPG

Få en fashionabel hårfarvning hos Simon Kynde

625,- / 1.250,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en fashionabel hårfarvning hos Kynde & Winther, hvor Simon Kynde, der tidligere har været ansat hos Gun-Britt Coiffure, sørger for en fin farvning

Få en frisk forårsfarvning hos Simon Kynde

Journalist: Wendy Beekhuis
Fotograf: Kim Bjærre

21 år gammel, 7 års erfaring, hyret af selveste Gun-Britt... Simon Kyndes karriere har fået en kometstart, og hans fremtid tegner til at blive en af de mest lysende inden for dansk hårmode. Simon Kynde er en fantastisk dygtig frisør. Han er så dygtig, at han allerede nu underviser andre frisører i faget, har adskillige modeshows på CV'et - og nu også kan tilføje en TV-optræden.

I forbindelse med det engelske bryllup i sidste uge var Simon Kynde nemlig i Go'morgen Danmark, hvor han stylede en look-alike af Kate Middleton til den helt store guldmedalje. Simon Kynde har efterhånden fået slået sit navn godt fast og står klar til at forkæle dit hår med en dejlig forårsfarvning.

I den eksklusive salon Kynde & Winther på Frederiksborggade inviterer Simon indenfor til et glas gratis boblevand og dit livs bedste farvning. Det lille lokale danner rammen om en dejlig oplevelse, og mens du nipper til den mousserende vin, sørger Simon Kynde for at I sammen finder frem til den bedste farvning for dig og dit hår.

Med de lækre produkter fra Goldwell tryller Simon Kynde med dit hår. Som ethvert andet talent sørger han for at holde sig i topform og flyver flere gange om året til Saisoons superkurser i London for at holde sig på forkant med hårmoden. Så du kan trygt læne dig tilbage og vide, at dine dyrebare lokker er i de allerbedste hænder. Hvis du bare trænger til en god klipning, er svaret det samme: Simon Kynde er professionel til fingerspidserne, og med en saks i hånden forvandler han dit mandagshår til et mesterværk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.05.2011 til 10.07.2011.

Max. 100 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 60 24 40 40Information

Åbningstider:

Tirsdag-fredag: 11-18

Lørdag: Efter aftale

Aftalepart

Kynde
CVR: ??
  • Kynde
    Frederiksborggade 39
    1360 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation