akupunktur3.jpg
allan_001.jpg
allan_002.JPG
allan_003.JPG
allan_004.JPG
allan_005.JPG
allan_006.JPG
allan_007.JPG
allan_008.JPG

75 min. afbalancerende akupunktur

212,- / 425,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev 75 minutters afbalancerende akupunkturbehandling hos den RAB godkendte akupunktør Allan Olsen hos AO Akupunktur i Vanløse

Få en krop i balance

Skribent: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen

"Hvis man har ondt ét sted, så kommer det tit til udtryk et andet sted. Derfor kan man godt have ondt i maven, hvis man lider af stress. Det er min opgave at finde ud af, hvilke sammenhænge der er imellem sind, krop og energibaner, så jeg kan give mine patienter den mest optimale behandling", siger Allan Olsen, der er RAB-certificeret akupunktør og medlem af Praktiserende Akupunktører (PA), der er godkendt af sundhedsstyrelsen.

En behandling hos AO Akupunktur starter med en indledende snak om, hvad du gerne vil behandles for, hvor længe du har haft generne, og hvordan de er opstået. Derefter laves der en tunge- og pulsdiagnose som eventuelt suppleres med en muskeltest, hvis det f.eks. er en sportsskade, du skal have afhjulpet. Herefter bliver du bedt om at lægge dig tilrette på briksen. Du få sat nåle i og dækkes til af håndklæder uden om nålene, så du er varm og føler dig godt tilpas. Behandlingen kan desuden inkludere terapi med glassugekopper (cuppings) og varmebehandling med speciel varmelampe. Til sidst bliver du udstyret med en lille ringeklokke, som du til hver en tid kan ringe på, mens du ligger afslappet og nyder musik.

Akupunktur er en flere tusinde år gammel kinesisk behandlingsform, som tager udgangspunkt i en opfattelse af, at menneskets og hele verdens livsenergi, taiji (bedre kendt som tai chi), består af yin og yang. Disse to energier reagerer med hinanden og er i konstant vekslen. Når vi bliver syge eller føler os utilpasse, er det ifølge Traditionel Kinesisk Medicin, fordi yin og yang er ude af balance.

Akupunktur tager udgangspunkt i, at man kan genoprette den naturlige energibalance, qi, ved at indsætte nåle på bestemte punkter langs kroppens 12 energibaner - de såkaldte meridianer. Hvilke meridianer der aktiveres, og hvilke punkter nålene sættes i afhænger af, hvilken lidelse man gerne vil kurere.

Akupunktur kan afhjælpe allergier, rygetrang, kvindesygdomme, hudproblemer, psykiske ubalancer, kredsløbssygdomme, luftvejslidelser, fordøjelsesproblemer, smerter i muskler, led og knogler og flere andre lidelser. På grund af de erfaringer og resultater, som akupunktur har kunnet fremvise, er behandlingsformen vundet mere og mere frem inden for det etablerede behandlingssystem, som et supplement til den vestlige lægevidenskab.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.05.2011 til 10.08.2011.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på telefon 21 62 56 60

Hvis man er medlem af Sygeforsikringen Danmark kan man også få tilskud derfra.Information

Åbningstider:

Man-fre: 8-17

Aftalepart

AO Akupunktur
CVR: ??

Adresse

Skalbakken 17, 2. sal
2720 Vanløse
  • AO Akupunktur
    Skalbakken 17, 2

    2720 Vanløse
Vælg variation
Vælg variation