comedy1.jpg
comedy2.jpg
comedy3.jpg
comedy4.jpg

Få gang i lattermusklerne med en billet til Stand-up.dk på Comedy ZOO

50,- / 100,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på stand-up show på Comedy ZOO d. 11/5. Downtown.dk har helt eksklusivt skaffet 50 billetter til det populære show bag 7. sæson af Stand-up.dk

Danmarks bedste stand-up, nuff' said!

Skribent: Søren Folke Larsen

Det er nogen af de bedste inden for dansk stand-up, der er linet op, når TV-optagelserne til 7. sæson af det legendariske Stand-up.dk skal optages på dansk comedys højborg Comedy Zoo d. 10.-13. maj. Du kan opleve klassiske komikere som Jacob Tingleff og Geo samt nye talentfulde stjernefrø som DM-vinder Ruben Søltoft og Bingo Banko-vært Anders Stjernholm. Thomas Warberg er vært, og der er garanti for masser af sjov og komik i absolut topklasse. 

Med dagens og de næste dages tilbud på downtown.dk skal du kun beslutte dig for hvilken dag, der passer dig bedst. Det er nemlig en ren lykkepose, du går ind til. Det bliver ikke offentliggjort hvilke navne, der er på de forskellige aftener - kun en ting er sikkert: Det bliver lårklaskende morsomt.

Comedy Zoo er en institution i dansk stand-up. Siden 1992 har stedet uge efter uge samlet det bedste af, hvad den danske stand-up-scene kan præstere, og rundhåndet delt ud til folket. Det er arnestedet for de største navne og krybben for et hav af nye.

Den intime klub i Knabrostræde huser en lang række stand-up events og er den perfekte ramme for de store stand-up oplevelser. Du kan blandt andet også opleve de yderst populære ugentlige Open Mikes, hvor nyere komikere prøver lykken og etablerede navne giver deres frisklavede materiale et skud foran et live-publikum. Flere komikere bruger også Zoo til deres solo-shows, og så er der selvfølgelig Stand-up.dk.

Stand-up.dk samler en række af tidens hotteste komikere, der optages til dvd-udgivelse. Første udkom i 1997 og havde navne som Casper Christensen, Jan Gintberg og Puls-værten Bob Anders på plakaten. Det er nu tid til 7. sæson, og her kan man andet glæde sig til Lasse Rimmer og Morten Sørensen fra Comedy Fightclub på Zulu.

Der er to shows om dagen, kl. 18:00 og kl. 21:00. Dørene åbnes henholdsvis en hel og en halv time før. 

Entréen er normalt 100 kr. inkl. garderobe - du får det for det halve. Så gå ikke glip af dette billige grin.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.05.2011 til 09.08.2011.

Max. 50 værdibeviser til salg.

Bemærk at billetten kun gælder til showet den nævnte dato og tidspunkt og IKKE til et valgfrit stand-up.dk-show.

Vær opmærksom på at der til showet bliver foretaget tv-optagelser.

Aldersgænsen til showet er 15 år.Information

Showet starter d. 11. maj kl. 21.

Anmeldelser

aok.dk

"Vi var på Comedy Zoo i går, og det var hylemorsomt! Vi skal helt sikkert derind igen."

Set på aok.dk

Aftalepart

Comedy Zoo
CVR: ??
  • Comedy Zoo
    Knabrostræde 19

    1208 København K
Vælg variation
Vælg variation