jacob_tingleff_guidetilparforhold_poster_060111.jpg
comedy4_1930.jpg

Oplev Jacob Tingleff live i showet ”Jacob Tingleffs guide til parforhold”

50,- / 115,-
Udsolgt
  • 57% rabat
  • Slutter om

Få 57% på billet til Jacob Tingleffs show ”Guide til parforhold” på Comedy ZOO søndag d. 8. maj kl. 19.30

Genial, eftertænksom, nytænkende: Jacob Tingleff

Skribent: Søren Folke Larsen

Jacob Tingleff stiller spørgsmålstegn ved parforholdet i særshow til tv. Det anmelderroste og comedy-begavede one-man show "Jacob Tingleffs guide til parforhold" kan du nu opleve på Comedy ZOO søndag den 8. maj. kl. 16.00. Jacob Tingleff beviser endnu engang sit talent som komiker og manuskriptforfatter, når han sætter pen på problemerne i parforholdet og får dem vredet, så de kommer ud som ren komik med stof til eftertanke.

"Jacob Tingleffs guide til parforhold" tager udgangspunkt i parforholdets syv stadier, hvoraf mange kun når til det femte eller sjette, inden vejene skilles. Showet sætter fokus på samlivets glæder og sorger og slår ned på de udfordringer, der opstår undervejs for at besvare det endegyldige spørgsmål: Hvem er de par, der når til stadie syv? Er de virkelig lykkelige? Og i givet fald hvordan?

Politikens anmelder Henrik Palle strøede fire hjerter udover showet sammen med ordene "(...) den gode Tingleff, der ubestridt er en af sin generations bedst begavede comedy-forfattere, bruger den fænomenologiske brille til at se på mænd og kvinder med. Og han har et skarpt og nøgternt blik.

"

Jacob Tingleff har mange succeser bag sig. Der kan blandt andet nævnes "Farvelagte Frustrationer," "Den Ægte Vare" og "Tingleff, Tingleff eller Tingleff," der er et af de eneste stand-up shows nogensinde, som er blevet anmeldt i Smagsdommerne. Det fik tilmed rigtig flotte ord med på vejen.

Off-stage har han også leveret. Således har Tingleff skrevet manuskripter til så forskellige tv-programmer som "Langt fra Las Vegas," "Ugen der Gak" og sågar til filmen "Far til Fire - på hjemmebane". Senest har han også delt ud af sit komiske talent til de skrå brædder i publikumssuccesen "Linda P på bjerget" på Nørrebros Teater.

Eftertænksom, genial, nytænkende er bare nogle af de ord, der er blevet sat på Jacob Tingleff. Med ham er du sikret et gennemarbejdet og professionelt show, der både byder på skæve vinkler, filosofiske betragtninger over livet og et dybere kig ned i den politiske petriskål.

Glæd dig til et show med meninger og jokes flettet sammen i intelligente pointer og leveret med en følsomhed, der går rent ind hos både mænd og kvinder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.05.2011 til 06.08.2011.

Max. 75 værdibeviser til salg.

Gælder kun søndag d. 8. Maj 2011 19.30.

Vær opmærksom på, at der til showet bliver foretaget tv-optagelser.

Aldergrænsen for showet er 15 år.Information

Showet starter kl. 19.30.

Aftalepart

Comedy Zoo
CVR: ??
  • Comedy Zoo
    Knabrostræde 19
    
1208 København K.
Vælg variation
Vælg variation