Få 50% på 1 måneds crossfit træning - den populære fitnessbevægelse som alle taler om

Routine is the enemy

Skribent: Paw Grabowski

Foto: Lasse Lundberg Andreasen


Crossfit er ikke bare fysisk træning men også en særlig atmosfære. Man går til crossfit sammen som et hold - man træner og kæmper sammen. Øvelserne tilpasses den enkeltes behov og fysiske kapacitet, så uanset alder og fysik kan du nyde godt af Dagens Tilbud på 1 måneds crossfit træning til halv pris.

CrossFits nørrebroafdeling ligger i en baggård på Griffenfeldsgade. Når du træder ind af baggården møder du ikke det sædvanlige fitnesscenter, men derimod en stemningsfuld, gammel kirke. Kirkens to højloftede sale, de hvidkalkede vægge, de store buede vinduer, kirkesøjlerne og den gamle stuk danner nu rammerne for crossfits alternative fitnessunivers. Dette giver lokalerne en rå stil der passer godt til den benhårde træning.

"Det er svært at forklare hvad crossfit er, men når man har prøvet det, så forstår man intensiteten." Andreas var med til at opstarte CrossFit Copenhagen og som han forklarer, så er den bedste måde, at forstå hvad crossfit er, at prøve det. Crossfit adskiller sig nemlig fra traditionelle former for fitness.

Der er f.eks. ikke nogen avancerede fitnessmaskiner i CrossFits lokaler. Langs rummets vægge er der simple og funktionelle redskaber som f.eks. klatreræb og ringe, vægtstænger, bildæk og såkaldte kettlebells - et gammelt russisk redskab som har vundet stort indpas hos crossfittere.

Kernebegreber i crossfit er funktionalitet, intensivitet og variation. Træningen bygger på funktionelle bevægelser - dvs. bevægelser som er en del af menneskets natur og som, i en eller anden variation, indgår i de fleste menneskers hverdag. Som Andreas forklarer så giver den intensive træning hurtige resultater, fordi kroppens efterforbrænding er meget høj. Endelig er træningen alsidig og varierer fra dag til dag. Det drejer sig om at kunne præstere i en til tider hektisk hverdag og CrossFits populære motto er da også: "Routine is the enemy."

Infoboks om crossfit:

Greg Glassman, en tidligere elitegymnast, startede crossfit i 1980'erne. I 2001 blev www.crossfit.com lanceret og det var med denne hjemmeside, at crossfit virkelig begyndte at udvikle sig. Idag er der tæt på 900 Gyms over hele verden og ifølge Canadas Business News Network, er crosstit en af de hurtigst voksende fitness-bevægelser nogensinde. CrossFit Copenhagen åbnede dørene op for Danmarks første CrossFit Gym den 1. juni 2008 og har snart 1200 medlemmer.

Betingelser

 • Kan indløses fra 26.08.2010 til 24.11.2010.

Tilbuddet indbefatter enten et månedskort med 3 træninger ugentlig i alle tider eller et ubegrænset månedskort i billig-zone, man vælger selv hvad man ønsker.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Der afholdes intro hver mandag, torsdag og søndag, hvor du får et indblik i hvad CrossFit er.

Introtimerne starter:
Man: 18.30
Tor: 19.30
Søn: 16.00

www.crossfit.dk

Anmeldelser

Mitkbh.dk

"Jeg har personligt aldrig været så motiveret af noget, som jeg er blevet af CrossFit. Allerede efter kort tid kunne jeg se og mærke resultaterne af min træning - og dét er bare super motiverende! Særligt eftersom man jo laver workouts, som varer mellem 5 og 20 minutter i snit."

Set på http://mitkbh.dk/

Aftalepart

Crossfit
CVR: ??
 • Crossfit
  CrossFit Nørrebro
  Griffenfeldsgade 7A
  2200 København N
 • Crossfit
  CrossFit Østerbro
  Jagtvej 217
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation