foto1.jpg
foto2.jpg
foto3.jpg
foto4.jpg
foto5.jpg
foto6.jpg

Blitz-blitz snapshot - få et eksklusivt photoshoot

499,- / 1.499,-
  • 67% rabat
  • Slutter om

Ready, set… shoot! Få 67 % på eksklusivt photoshoot hos en professionel modefotograf

Vis dig fra din bedste side

Skribent: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Foto: Mehdi Avaz


Mangler du et professionelt portrætfoto? Vil du lege model for en dag? Eller har du lyst til at give din kæreste eller veninde en helt unik overraskelse? Så er et photoshoot hos Mehdi Avaz Photography en oplevelse, du ikke må gå glip af.

"Jeg fotograferer med hjertet. For mig er fotografi en lidenskab, og jeg sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk," fortæller Mehdi Avaz, som netop har åbnet sit eget studie i et gammelt bogtrykkeri i Vanløse. Rummet har et rustikt New Yorker look med højt til loftet, palævinduer og et lysindfald, der changerer hen over de hvide vægge.

Midt i studiet står et knaldrødt bord med lilla og grønne stole til. Fotograf Mehdi Avaz har selv dekoreret det klassiske lokale i pangfarver, hvilket giver studiet et hipt, ungt og trendy look. Mehdis personlige udtryk skinner også igennem i hans billeder. 

Han har specialiseret sig i konceptfotografi, der er en kunstnerisk og kreativ stilart, hvor hvert billede fortæller en historie og efterlader et unikt indtryk. Mehdi har også arbejdet i musikbranchen, hvor han senest har fotograferet houseduoen Svenstrup & Vendelboe og det upcoming band PULS.

Et photoshoot hos Mehdi Avaz starter ved det røde bord, hvor du sammen med ham og stylist & make-up artist Malene Windekilde taler dine ønsker igennem. Du får sat hår og lagt make-up, hvorefter du professionelt bliver guidet igennem sessionen. Du får rådgivning i høj kvalitet - både hvad angår tøjvalg, make-up og positioner.

Medbring 4-5 sæt tøj, og du er ready, set… shoot!

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.05.2011 til 07.11.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Tidsbestilling via mail:  ma@mehdiavaz.dk eller via tlf. 31 21 72 17 i tidsrummet 10-20.

Tilbuddet inkluderer styling af professionel make-up artist og 4 redigerede billeder på cd-rom.Information

Åbningstider efter aftale.

Aftalepart

Mehdi Avaz Photography
CVR: 32324371
  • IKKE I BRUG Mehdi Avaz
    Skjulhøj Allé 47
    2720 Vanløse
Vælg variation
Vælg variation