herreklip_001.JPG
herreklip_002.JPG
herreklip_003.JPG
herreklip_004.JPG
herreklip_005.JPG
herreklip_006.JPG
herreklip_007.JPG

Få en eksklusiv herreklip hos Incognito Studio Copenhagen

225,- / 450,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på en eksklusiv herreklip hos den anerkendte frisør Adam T. Kosciuszko fra Incognito Studio Copenhagen i Vendersgade i København K

A Gentleman's haircut with edge

Skribent: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Få en übercool frisure og få tilført ekstra power og selvsikkerhed. Meget af din attitude er i din frisure, og det er de fuldt ud bevidste om hos Incognito Studio Copenhagen i Indre By. Sloganet 'Less is more' afspejler sig i frisør Adam T. Kosciuszkos rådgivning og klippestil, hvor han tager lige meget udgangspunkt i de nyeste trends som i din personlighed og dit udseende.

Uanset om du er til det klassiske street-look, et sporty ydre eller til det mere rå og nonchalante Don Draper-udseende, kan Adam T. Kosciuszko klippe og style dig helt enestående.

"For mig er teknisk perfektion en selvfølge. En god klipning er udgangspunktet for et godt udseende. En elegant farve og styling er et ekstra udtryk man kan give håret, men man må aldrig ødelægge håret for at få det til at se flot ud. Der skal arbejdes med hårets naturlige potentiale for at få det bedste frem på en sund og ansvarlig måde," siger Adam T. Kosciuszko.

Salonens kompromisløshed kommer også til udtryk i deres brug af produkter, hvor kun det bedste er godt nok. Derfor bliver der udelukkende brugt produkter fra Alterna, som er et luksuriøst unisex mærke og American Crew, som er udviklet specielt til den kvalitetsbevidste mand.

Adam T. Kosciuszkos frisørkarriere startede for 24 år siden i en klassisk barbersalon i København. I alle årene har han lagt stor vægt på præcision i sit arbejde, og han holder sig løbende opdateret i forhold til de nyeste stilarter og klippeteknikker. Han har deltaget i kurser og frisørshows både som tilskuer og som lærer, hvor han har undervist andre frisører i sin egen klippeteknik. Det har givet ham stor erfaring, som han har brugt i de sidste 15 år i hans egen frisørsalon på Trianglen. I dag er salonen udvidet med en tilhørende kosmetolog klinik og er åbnet som Incognito Studio Copenhagen i Indre By.

Salonen ligger i lyse og lækre nyistandsatte lokaler i København K. Alt fra lamperne på væggene til frisørstolen, du sidder i, er gennemtænkt til mindste detalje og indrettet i Arne Jacobsens designs. 'Night Train' af Oscar Peterson er lagt på grammofonen, og de skønne jazztoner flyder ud af højtalerne. I venteværelset kan du sidde i Svanen og nyde et glas vin. På væggene kan du se en udstilling af malerier af Svend Aage Tauscher. Alt emmer af luksus og kvalitet, men til trods for det luksuriøse ydre, er stemningen hyggelig og afslappet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.05.2011 til 05.08.2011.

Max. 135 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på tlf. 35 43 73 60 eller www.incognitostudio.dkInformation

Åbningstider:

Man-tors: 10-18

Fre: 10-19

Lør: 9-15

Aftalepart

Incognito
CVR: ??
  • Incognito
    Vendersgade 8
    1363 København K
Vælg variation
Vælg variation