style_001.JPG
style_002jpg.jpg
style_003.jpg
style_004.JPG
style_005.jpg
style_006.JPG

Få 100 stykker sushi fra eksklusive Sushi Style

498,- / 996,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forkæl dig og dine venner med en kæmpe sushimenu. Få 100 stykker sushi fra eksklusive Sushi Style i maritime Toldbodgade - et stenkast fra Nyhavn

Gå på opdagelse i 100 stykker sushi

Skribent: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Foto: Kim Bjærre


Stilfulde Sushi Style sætter smagen i centrum med gigantisk sushimenu. Sæt tænderne i de delikate ruller, luk øjnene og nyd den smagsfulde oplevelse.

Ordet 'sushi' betyder ris lavet med eddike, hvilket henviser til den måde, risene er tilberedt på. I folkemunde er sushi dog mere blevet synonym med rå fisk på grund af indholdet af de lækre ruller, der fyldes op med grøntsager og alt godt fra havet.

Sushi er rig på proteiner og de sunde omega-3 fedtsyrer og er en meget næringsrig spise. Det er ikke uden grund, at det japanske køkken anses for at være et af de sundeste og mest delikate i verden. Det er den populære spise et rigtig godt eksempel på.

Hos Sushi Style kan du gå på opdagelse i Japans svar på en sund fastfood. Restauranten ligger et stenkast fra Nyhavn, hvor fiskerne i sin tid sejlede ind med deres friske fangst. Det lille, intime sushisted er den perfekte ramme for et romantisk stævnemøde eller en hyggelig aften i gode venners selskab. Den velsmagende Special Sushi Style Menu er en appetitvækkende kombination af alt det bedste fra sushiens verden - og på varme dage er det oplagt at tage sushien med ned til kanalen som take away.

Du kan også spise i den hyggelige restaurant, hvor der spilles diskret og stemningsfuld japansk musik i baggrunden. Stedet er minimalistisk indrettet i sort/hvide farver og hyggelige bænke med bløde puder langs væggene. Der hersker en rolig stemning samtidig med, at man kan fornemme effektiviteten fra de lynhurtige sushikokke ude i køkkenet.

Menuen består af:
24 nigiri (6 salmon, 8 shrimp, 4 tun og 6 inari)
12 Futo maki (6 california og 6 salmon)
32 Hoso maki (8 agurk, 8 crabstick, 8 salmon og 8 tun)
32 uramaki (8 crispy shrimp, 8 alaska, 8 california og 8 spicy tun eller sparking tun)

Med Sushi Styles centrale placering er det nemt for dig og dine ledsagere at fortsætte ud i det københavnske natteliv - godt tanket op af den lækre og sunde sushi.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.05.2011 til 05.08.2011.

Menuen skal bestilles minimum to timer før afhentning.

Værdibeviset kan bruges både i restauranten og som take away.

Spisepinde og soja er ikke inkluderet i tilbuddet.Information

Åbningstider:

Man-tors: 10-22

Fre-lør: 10-22

Søn: 10-21.30

Aftalepart

Sushi Style
CVR: 35130160

Adresse

Emdrupvej 8
2100 København Ø
  • Sushi Style
    Toldbodgade 7 

    1253 København K
Vælg variation
Vælg variation