1,5 times detox-massage med tjære og økodun
Førpris

400,-

Din Pris

200,-

Du sparer 200 kr.
Udsolgt - 159 solgt

Forær din krop 1,5 times eksklusiv detox-massage m. naturligt udvundet tjære & eksfolierende økodun hos anerkendte kropsbehandler Clint Østertræ

Eksklusivitet fra det vilde vesten

 

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Kim Bjærre

 

Indrømmet. Jeg rynker lidt på min forårsforfrosne næse, da jeg hører om dagens behandling. Mens vi kvinder forguder det fjerne østens årtusinder gamle kropsbehandlinger som akupunktur, japansk lifting og zoneterapi, stiller vi os noget mere kritiske over for det vilde vestens kundskaber. Men hvorfor egentlig?

 

Jeg vælger at smide min skepsis i møgdyngen, parkere min jernhest på Vesterbrogade og gå fordomsfrit til kropsbehandler Clint Østertræ i hans hyggelige klinik. Her skal jeg lægge krop til en udrensende detox-massage med organisk tjære og eksfolierende gåsedun. Behandlingen blev udviklet af nordamerikanske nybyggerne i det nittende århundrede og har siden været populær til behandling af psoriasis, til opstramning og blødgøring af huden og til generel velvære.

 

Tjærens naturlige egenskaber
Første trin i behandlingen er indsmøringen i tjære. ”Jeg bruger udelukkende tjære udvundet af organiske stoffer såsom fyrretræ, tørvemos, enebær og brunkul,” forklarer Clint og misser med øjnene, mens han varmer tjæren op i en stålkande. Alt er autentisk i klinikken, og jeg er ikke et sekund i tvivl om Clints behandlerevner.

 

Rolig i sindet lægger jeg mig til rette på briksen og lukker øjnene. Den lune tjære føles behagelig, mens Clint smører den ud over min ryg og mine arme med en flad træspatel. ”Den skarpe duft indikerer, at tjæren udtrækker affaldsstoffer fra din krop,” forklarer han.

 

Efter tjæren er smurt ud over hele min krop masserer han den grundigt ind. Herefter følger næste trin i behandlingen; en blid eksfoliering med økologiske gåsedun fra fritgående fjerkræ. Med håndfast ekspertise lader han dunene dale over mig og ruller dem ud over min ryg og min mave, så de klister sig godt fast til tjæren og peeler min hud.

 

Blød som en hestenumse
Efter halvanden times afslapning får jeg vasket tjære og fjer af mig i Clints eksklusive badearealer, og jeg er mildest talt i svime over resultatet. Min hud er blød som en hestenumse, og jeg føler mig ti kilo lettere!

 

Jeg forlader klinikken som en ny kvinde. Byluften føles friskere i mine lunger, mit sind føles afkoblet, og min krop føles lettere, mens jeg cykler hjemad i en rødmende solnedgang.

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere
Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Glæd dig til en behandling med:

  • Afrensning af huden
  • Påførsel af varm, organisk udvundet tjære
  • Fuld kropsmassage
  • Eksfoliering med økologiske dun
  • Bad i eksklusive badearealer
loading map...
Trommesalen 5, 1. sal 1614 København V