Preview Mode

Storslået sushi-menu m. 62 stykker fra Sushi One
Førpris

474,-

Din Pris

218,-

Du sparer 256 kr.
Udsolgt - 1489 solgt

Få 1 kæmpe menu med 62 stykker kvalitetssushi fra sushi-tryllekunstnerne hos Sushi One. Menuen fås to stay eller to go på Østerbro eller to go i Nordvest

Så er der serveret!

 

Journalist: Cecilie Thorup
Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Nu kan du forkæle dig selv og dine sushi-elskende venner med en kæmpe maki-kærlighed fra kvalitetsrestauranten Sushi One. Få en hyggelig aften hjemme i stuen eller i restauranten på Østerbro med dette fantastiske tilbud, der indeholder hele 62 stykker delikat luksus-sushi.

 

Københavner-kvalitet
Lige over for hyggelige Melchiors Plads i Strandboulevard-enden af Nordre Frihavnsgade ligger Sushi Ones ene biks – en lille sushirestaurant, der serverer frisklavet sushi til kvalitetsbevidste østerbrogensere. Restauranten har eksisteret i mere end 2 år og har efterhånden etableret sig som et populært spisested, hvor kvalitet og pris er yderst rimeligt afstemt.

 

Også nordvestianere kan nyde godt af Sushi Ones herligheder. De har nemlig åbnet en lille to go-afdeling på Frederiksborgvej 119, lige hvor den krydser Tomsgårdsvej og Tuborgvej.

 

Billet til sushi-himlen
Downtown-redaktionen mæskede sig i den store menu en eftermiddag på kontoret og var for en stund i sushi-himlen – alle kvalitetsingredienserne harmonerer i en perfekt sushi-symfoni, som får tænderne til at løbe i vand. Næste gang lysten til den japanske delikatesse melder sig, er der ingen tvivl om, at jeg slår et smut forbi sushi-tryllekunstnerne hos Sushi One.

Dette tilbud er et must for alle sushi-elskere og en glimrende mulighed, hvis du endnu ikke har prøvet den japanske specialitet. 

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Det får du:

 

  • 6 stk. Futo Maki - Ebi Tempura
  • 8 stk. Inside Out – California
  • 8 stk. Inside Out - California m. masago (rogn)
  • 8 stk. Inside Out - Ebi Crispy
  • 8 stk. Inside Out - Spicy Laks
  • 8 stk. Inside Out - Alaska Roll
  • 8 stk. Hosomaki med laks
  • 8 stk. Hosomaki med tun eller avokado (valgfrit)
loading map...
Nordre Frihavnsgade 78 kld. 2100 København Ø
Frederiksborgvej 119 2400 København NV