fuldkorn_001.JPG
fuldkorn_002.JPG
fuldkorn_003.JPG
fuldkorn_004.JPG
fuldkorn_005.JPG
fuldkorn_006.JPG
fuldkorn_007.JPG
fuldkorn_008.JPG

Sæt tænderne i sprøde fuldkornspizzaer fra Express Pizza

69,- / 138,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på 2 sprøde fuldkornspizzaer fra populære Express Pizza på Nørrebro - og nyd et sundere alternativ til den elskede fastfood-klassiker

Når bunden er grov, kan du spise for sjov

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen

Med 10 år på bagen er Express Pizza på Mimersgade på Nørrebro nogle erfarne herrer in the pizza-making-business. Og det kan smages. Det lille intime pizzeria leverer nogen af byens bedste pizzaer, der spænder fra de helt klassiske margherita og hawaii over italienske med parmaskinke og artiskok til det sundere alternativ fuldkornspizza.

Som overskriften antyder, behøver du ikke at have dårlig samvittighed, når du sætter tænderne i dagens tilbud. Der er frit valg på en kæmpe palette af fuldkornspizzaer. Du kan f.eks. tage en såkaldt Pizza Guf med kødsauce, pepperoni og bacon eller en Inca med pepperoni, hakket oksekød, jalapenos, løg, champignon og tacosauce. Du kan også gøre din 'guilty pleassure' supersund og tage enten en Fitness Fresh med kylling, paprika, tomatskiver og ananas eller en Vegetar med kartofler, ruccola, fetaost, pesto og artiskok. Valget er op til dig, og du kan tage to for ens pris.

Kosteksperter har i mange år talt vidt og bredt om fuldkornenes gavnlige virkninger i forhold til almindeligt hvidt brød. Der er flere fibre i fuldkornsbrød, det er lettere at fordøje, det mætter mere, det ligger ikke så tungt og så er det bare sundere.

Pizza Express er et af de få pizzeriaer i København, der tilbyder fuldkornspizza. Stedet ligger et stenkast fra Nørrebroparken, så det er ideelt at tage en ven eller veninde under den ene arm og to fuldkornspizzaer under den anden, og nyde pizzaen i det grønne.

Selvfølgelig kan du også stille sulten i stedets intime restaurant eller tage de to flade fristelser med hjem til en hyggelig men sund tv-aften i sofaen.

Velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.05.2011 til 06.09.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Kan nydes som take-away eller i restaurant. Kan ikke blive bragt ud.Information

Åbningstider:

Man-søn: 12-23.10

Aftalepart

Express Pizzaria & Café
CVR: 21982008
  • Express Pizzaria & Café
    Mimersgade 102
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation