fubar1.jpg
fubar2.jpg
fubar3.jpg
fubar4.jpg
fubar5.jpg

billetter til den forrygende forestilling F.U.B.A.R.

100,- / 240,-
  • 58% rabat
  • Slutter om

Få 2 billetter til den forrygende forestilling F.U.B.A.R. med livemusik af det fabelagtige amerikanske band Legendary Shack Shakers

Smoking hot guns

Skribent: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Hvilken dreng har ikke leget røvere og soldater eller cowboys og indianere, da de var små? Hvem synes ikke James Bond er lækker med sin Beretta 418 pistol i hånden og har efterlignet scenariet med en af de tilbageværende hundeproppistoler fra Nytårsaften?

F.U.B.A.R. er en forkortelse for 'Fucked Up Beyond Any Recognition' - et militærudtryk der bruges, når lokummet virkelig brænder - og det gør det, når man vender blikket mod verdens våbenindustri. Her har økonomiske interesser skabt et verdensomspændende legalt våbenmarked, som handler udenom al moralsk ansvarlighed samtidig med, at der også eksisterer et kæmpe sortbørsmarked for våbenhandel, hvor maskingevær, rifler, håndgranater, landminer og automatpistoler i forskellige kaliber sælges for ' Blood Money'. Disse finansierer privat luksus for regeringsmagthavere og lokale krigsherrer alt imens regeringssoldater kæmper mod lokale oprørsstyrker og lejesoldater med deres egen dagsorden.

Idémændene bag det revolutionerende teaterkoncept, Kasper Ravnhøj og Jacob Stage, deler en fælles fascination for scenekunst og konceptet er funderet på et fælles ønske om at udtrykke sig kreativt gennem en form for crash æstetik.

"Vores bevægelser er ikke bundet op på nogen klassiske danseteknikker. Vi bruger de bevægelser og udtryk, der er nødvendige for at nå publikum. Det kan være at råbe, skrige, løbe, hoppe, banke, kaste eller gribe. Æstetikken i F.U.B.A.R. er ret rå og brutal fordi historien er det. Derfor har vi også hyret et band, som har lyden af forestillingen - lyden af krig - i sig", siger Jacob Stage.

Bandet er en del af forestillingen på lige fod med danserne og opførelsen er både en danseforestilling og en rock-koncert i ét. Det er et internationalt stykke og forestillingen foregår på engelsk.

Oplev nyskabende danseteater når det er bedst! Tag et smut forbi Dansehallerne og se F.U.B.A.R., hvor alt er tilladt, uforudsigeligt og grænseoverskridende.

Tirsdag d. 17. maj, onsdag d. 18. maj og lørdag d. 21. maj er der mulighed for GRATIS at få foredrag og koncerter med i prisen.  Læs mere på www.mute-comp.dk
Ved deltagelse i disse arrangementer bedes du reservere billet til F.U.B.A.R. på billet@dansescenen.dk til forestillingen og plads til arrangementerne på billet@mute-comp.dk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.05.2011 til 21.05.2011.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Kan indløses d. 17., 18., 20 eller 21. maj.

Booking af billet skal ske via  billet@dansescenen.dk. Oplys i mailen du er downtown.dk kunde, og sørg for at have dit downtown.dk referencenummer med når du henter billetten.

Tirsdag d. 17. maj er i forvejen billigdag, så her er besparelsen ikke lige så stor som på de andre dage.Information

Forestillingen starter alle dage kl. 20.

Aftalepart

Mute Comp.
CVR: 27459471
  • Mute Comp.
    DANSEhallerne
    Pasteursvej 14-24
    1799 København V
Vælg variation
Vælg variation