jailhouse_001.JPG
jailhouse_002.jpg
jailhouse_004.JPG
jailhouse_005.JPG
jailhouse_007.JPG
jailhouse_008.JPG
jailhouse_003.jpg
jailhouse_006.jpg

To supper med brød for ens pris fra Jailhouse i Indre By

50,- / 100,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 2 delikate valgfrie take-away supper med brød fra Danmarks første supperestaurant Jailhouse i Studiestræde i Indre By

Fængslende god suppe

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Restauranten Jailhouse har eksisteret i 9 år, men for nylig transformerede ejerne stedet om til at være Danmarks første supperestaurant. Suppe er oppe i tiden, og idéen er hentet fra bl.a. London, hvor de specialiserede restauranter allerede har slået deres navne fast. Nu er det Københavns tur. De delikate supper er inspireret af blandt andet Thailandsk mad, og menukortet indeholder også noget så lækkert som en kold jordbærsuppe med vanilleis.

Den kolde jordbærsuppe er perfekt til en lun forårsdag og er bare en af de fem supper, du kan svælge i, hvis du køber dagens tilbud. De valgfrie supper er en tomatsuppe, der er tilsmagt med hvidløg og timian med fyld af lækker økologisk hamppasta. Der er den thailandske Tom Kha-suppe, som er lavet på kokosmælk, chili og koriander fyldt med stykker af kylling og champignon.

Fedtforbrændingssuppen er en sund grøntsagssuppe, der er blevet spicet op med chili og ingefær, som virkelig skyder forbrændingen i vejret. Slutteligt er der aspargessuppen med stykker af friske grønne asparges. Flere af supperne på det menukortet er styret af årstiderne og hvilke grønsager der er bedst lige nu. Heriblandt er aspargessuppen. 

Således kan du tit prøve nye og spændende supper hos Jailhouse.

Flere europæiske storbyer som London og Amsterdam kender allerede til supperestauranter. Men for København er begrebet ukendt, og det var netop det der drev Jailhouse. De ville prøve noget som ingen andre i København havde gjort før.

Den 2. maj 2011 slog Jailhouse så dørene op for den første supperestaurant i Danmark, og allerede nu kan du prøve de delikate supper til en pris, der er lige så god som supperne.

To take-away-supper til éns pris kan du ikke sige nej til. Der følger selvfølgelig brød med og det er OK at slubre. Velbekomme...

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.05.2011 til 09.11.2011.

Kan indløses man-lør 11-15.Information

Åbningstider:

Man-lør - Frokost: 11-15

Man-lør: Aften: 18-22

Aftalepart

Jailhouse
CVR: ??
  • Jailhouse
    Studiestræde 12, kld
    1455 København K
Vælg variation
Vælg variation