crossfit_001.jpg
crossfit_002.jpg
crossfit_003.JPG
crossfit_004.JPG
crossfit_005.JPG
crossfit_006.JPG
crossfit_007.JPG
crossfit_008.JPG
crossfit_009.JPG
crossfit_010.JPG
crossfit_011.JPG

Bliv sommerfit med ubegrænset Crossfit-træning

200,- / 1.500,-
  • 87% rabat
  • Slutter om

Forær dig selv et storslået sommertilbud: Få 87 % på 2 mdr. ubegrænset Crossfit-træning inklusiv trænings- og kostvejledning hos Bryggens Crossfit

Fremtoning i øjenhøjde

Skribent: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Kom i strandform på en naturlig og effektiv måde. Forær dig selv et gavekort til 2 måneders ubegrænset Crossfit-træning inklusiv trænings- og kostvejledning, og lær hvordan du styrker din krop via naturlige bevægelser, og hvordan ernæring optimerer din træning.

Crossfit er for alle og kræver ingen særlige forudsætninger. Det er både for Fru Jensen, som aldrig før har holdt frivægte i hånden og for tidligere elitesportsudøvere, som gerne vil holde deres form ved lige. Det er et super afvekslende og afslappet miljø med en kønsfordeling på 50/50.

"Der er rigtig meget fællesskab og motivation i det. Du får ikke lov til at stå ovre i hjørnet helt alene og udføre øvelserne forkert. Man opmuntrer og presser hinanden, ligesom man hjælper hinanden i perioder, hvor man er lidt nede. Der er rigtig meget opmærksomhed og kærlighed i det", siger Frederik Boesen, der er instruktør.

Crossfit er bygget op over funktionelle bevægelser såsom at stå, sidde, klatre, kaste, trække, løfte, skubbe og hoppe. Øvelserne har udgangspunkt i 100 % naturlige bevægelsesmønster, hvilket giver dig en fuldstændig veldrejet krop samtidig med, at der er minimal skaderisiko, fordi der ikke bruges maskiner med ensidige øvelser. Der anvendes derimod naturlige redskaber som ringe, pull-up stativer, bolde, sandsække og frie vægte.

Træningsformen er varieret med mange korte øvelser af høj intensitet. Denne form for træning giver markant større forbedringer i forhold til maximalt iltoptag og fedtforbrænding end træning ved moderat intensitet.

Konceptet bag Crossfit har udgangspunkt i et helhedsorienteret træningssyn og målet er at opnå lige god performance inden for udholdenhed, hurtighed, balance, smidighed, styrke, koordination og præcision. På den måde opnår du en überveltrimmet krop og et balanceret velvære

Du bestemmer 100 % selv, hvor ofte du vil træne. En træningstime inkluderer opvarmning, tekniktræning og 1-2 workouts. Der er 5-6 forskellige holdtidspunkter i hverdagene og 2-3 forskellige holdtidspunkter i weekenden - og du får kyndig vejledning og instruktion af Frederik Boesen eller én af de andre anerkendte trænere hos Bryggens Crossfit.

Der er kun ét tilbage at sige: Go for it!

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.05.2011 til 04.07.2011.

Se holdtider på hjemmesiden:

www.bryggenscrossfit.dkInformation

Åbningstider:

Man: 7-21
Tirs: 9-21
Ons: 7-21
Tors: 9-21
Fre: 7-20
Lør: 9-16

Søn: 10-16

Aftalepart

Bryggens Crossfit
CVR: ??
  • Bryggens Crossfit
    Njalsgade 17, Pakhus 2, Opgang A
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation