Trim og ton din krop naturligt med 3 timers Salsa Workshop for begyndere – Få 50% på Danseskolen Academy of Street Salsa ved Thomas Nygaard

Academy of Street Salsa

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Latin Way

Hvis du altid har ønsket, at kunne danse i bedste latino-stil, har du nu chancen. Prøv en sjov 3 timers workshop for begyndere på Danseskolen Academy of Street Salsa. Stemningen er afslappet og du har mulighed for at møde folk på en anderledes og sjov måde.

Danseskolen Academy of Street Salsa skal være for alle, mener Thomas Nygaard, der er kunstnerisk leder på danseskolen. Derfor har han opfundet en ny metode til at lære fra sig. Det handler om "Learning by Doing". Man bliver altså kastet ud i salsaen fra første stund, og skal så lære ved at lave dansetrinene.

På Academy of Street Salsa er det sjovt og afslappet at lære, så her er der ingen sure instruktører. Der er fokus på at have det godt, og god mulighed for at lære en masse mennesker at kende på en anderledes måde. Det skal også være legalt at lave fejl, og derfor tager instruktørerne det fulde ansvar for elevernes indlæring, hvilket gør det nemmere for eleverne at kaste sig ud i det.

Thomas lægger også vægt på at det er vigtigt at man udvikler sin egen stil. Som elev lærer man nogle grundtrin, men Thomas fortæller, at det er vigtigt at gøre dansen personlig, så det bliver en del af en selv. På danseskolen lærer man det der hedder Street Salsa der danses til moderne salsamusik med indflydelse fra R&B og hip hop. Her blandes flere forskellige genrer, og det er tilladt at opfinde sine egne frække moves.

Infoboks:

Salsa er en Latinamerikansk pardans, og er en blanding af mange forskellige stilarter, derfor kommer navnet salsa af det spanske ord for sovs, da en masse stilarter er flydt sammen til en masse. Streetsalsa er det der danses på klubberne rundt omkring i verden, her er det tilladt at improvisere, og flere forskellige stilarter blandes.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.09.2010 til 03.10.2010.

Værdibeviset kan indløses fra kl. 13 til 16 på en af følgende søndage: 5. september, 12. september eller 3. oktober.Information

Hjemmeside:

www.streetsalsa.dk

Anmeldelser

Street Salsa

"Vores mål er at udbrede kendskabet til den form for salsa, man møder på salsaklubber, til fester og på gaden verden over."

Set på www.streetsalsa.dk

Aftalepart

Salsa Academy
CVR: ??
  • Salsa Academy
    Academy of Street Salsa har p.t. ingen fast adresse. Undervisningen og sociale arrangementer foregår forskellige steder i København. Du kan finde adressen for de enkelte hold på hjemmesiden: www.streetsalsa.dk
Vælg variation
Vælg variation