Massage_cph_oinone_001.jpg
Massage_cph_oinone_002.jpg
Massage_cph_oinone_003.jpg
Massage_cph_oinone_004.jpg
Massage_cph_oinone_005.jpg
Massage_cph_oinone_006.jpg

Detox dig selv med infrarød lymfedrænage massage med damp

249,- / 625,-
 • 60% rabat
 • Slutter om

Bliv affaldsstoffer kvit og boost dit immunforsvar med 60 min. lymfedrænage massage med infrarød varme inkl. ansigtsdamp hos Klinik for Massage og Smerteterapi

Varm helt ind til benet

Journalist: Iben Sander Christensen

Fotograf: Kim Bjærre

Lymfedrænage massage med infrarød varme. Det lyder en anelse spacy for en leverpostejsjyde som mig, men jeg knejser nakken og åbner døren til klinikfællesskabet i Sølvgade, hvor Klaudia står klar til byde mig indenfor i denne fagre nye verden.

Felix Baumgartner for en stund

Først skal infrarød varme og pulserende tryk i 30 min. tage sig kærligt af mit lymfesystem. Klaudia opsnapper erfarent min skepsis ved synet af sølvdragten og forsikrer mig smilende, at det altså ikke kommer til at gøre ondt. Hendes grundige beskrivelse af forløbet og udsigten til et utal af helbredsgevinster beroliger mig, og jeg kaster mig bravt på briksen.

Som en anden Felix Baumgartner bliver mine fødder, ben, talje og arme pakket ind i oppustelige puder. Klaudia tænder maskinen og en herlig varme breder sig i hele kroppen. I løbet af de næste 30 min. når den infrarøde varme en temperatur på 60 grader, der gør selv de små, kroniske istapper for enden af fødderne varme helt ind til benet. Puderne bliver på skift pustet op – først fødderne og så videre op.

I mit eget tempo

Der er afsat en time til hele behandlingen, der omfatter en indledende samtale med god tid til spørgsmål, klargøring, 30 minutters lymfedrænage massage og ca. 15 min. afsluttende ansigtsdamp.

”En lymfemassage som denne kan vare op til 30 min. Men det er forskelligt fra person til person, hvor høj varme og tryk man finder behageligt. Derfor bruger vi god tid på at regulere, så det bliver helt perfekt og en god oplevelse for hver enkelt kunde”, siger Klaudia, mens hun tilpasser varme og tryk, så alt er fryd og gammen i sølvdragten. 

Holder doktoren for døren

Al skepsis har forladt min krop. Det bølgende tryk føles rart mod mine tunge løbeben og trætte kontorryg. Varmen i sig selv er skøn, men behandlingen er derudover en sand lykkepose for helbredet. Lymfemassage reducerer bl.a. fedtdepoter, fjerner strækmærker, slap hud på arme, talje og underkrop, kan reducere stress og træthed og lindre smerter. Behandlingen kan endvidere fjerne væskeophobninger, afhjælpe hudproblemer, nedsætte produktion af stresshormoner og booste dit immunforsvar.

De pulserende bevægelser renser ud i affaldsstofferne, så kroppens soldater – de hvide blodlegemer – frit kan feje alle fjender af banen. Efter behandlingen får jeg en forfriskende ansigtsdamp med æteriske olier til at vågne på. Lymfemassage er stadig en forholdsvis ny behandlingsform i Danmark, men jeg spår det kun kort tid, før forfrosne danskere tager sølvdragten til sig. 

FAKTA

Lymfedrænage massage kan:

- Reducere fedtdepoter

- Fjerne strækmærker, slap hud på arme, talje og underkrop

- Reducere stress og træthed

- Lindre smerter

- Fjerne væskeophobninger

- Afhjælpe hudproblemer

- Booste dit immunforsvar

Betingelser

 • Kan indløses fra 30.10.2012 til 30.04.2013.
 • Book tid online på www.massage-kbh.net eller på tlf. 60 80 60 67 (Både via sms eller opkald). Husk at oplyse, at der er tale om et Downtown-værdibevis.
 • Værdibeviset gælder for 1 person.
 • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.
 • Evt. afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.
 • Husk at medbringe dit referencenummer.


Information

Aftalepart

Klinik for Massage og Smerteterapi
CVR: ??

Adresse

Sølvgade 102, kld tv
1307 KBH K
 • Klinik for Massage og Smerteterapi
  Sølvgade 102, kld. tv
  1307 København K
Vælg variation
Vælg variation