pole1.png
pole2.png
pole3.png
pole4.png
pole5.png
pole6.png
pole7.png

2 for 1 på en prøvetime til Pole Freestyle

100,- / 200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 for 1 på 60 minutters prøvetime i en udfordrende omgang pole dancing hos det anerkendte Pole Freestyle, som er centralt beliggende i Indre By

Lær at aktivere centrifugalkraften

Skribent: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Hos anerkendte Pole Freestyle i Indre By kommer du til beherske bevægelser, du ikke troede, du havde i dig - og du lærer din krop at kende på en helt ny måde. Kast dig for eksempel ud i 'Frøen', 'Flaget', 'Brandmanden' eller 'Helikopteren.'

Pole dancing er både scenekunst og en træningsform, der kombinerer dans og gymnastisk. De atletiske bevægelser er ikke kun smukke og lækre at se på - de giver dig også en full-body workout, og du får trænet alle muskler i din krop på en sund og naturlig måde.

En prøvetime i pole dancing er lidt ligesom tapas. Du bliver introduceret til alle de forskellige teknikker og får en smagsprøve af det hele. Man lærer bedst ved både at se og udføre. Derfor træner man to og to ved hver pole. Undervisningen foregår i Pole Freestyles dansesal i indre By, hvor Camilla Marienhof, der er instruktør og indehaver af Pole Freestyle, eller en af de andre instruktører, guider dig kyndigt gennem sessionen.

"Det skal først og fremmest være sjovt, for det er leg, alt imens man lærer og træner. Man leger med tyngdekraften. Det er jo dét, der er så fantastisk", siger Camilla Marienhof.
Hun sammenligner pole dancing med stangtennis, hvor man selv er bolden, mens ens arm er snoren. Stangen er bare et redskab til at aktivere kroppen.

Pole dancing kan udføres på alle niveauer og er for alle: Mænd og kvinder, unge, midaldrende og ældre, kærestepar, venner og veninder - alle der elsker en udfordrende og en berusende oplevelse. Når du overskrider en personlig grænse, vil du uundgåeligt få et kæmpe glædessus, som giver god selvtillid og styrker dit selvværd.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.05.2011 til 04.09.2011.

Gælder fre: 18.15-19.15 og søn: 14-15

Booking skal ske på info@polefreestyle.dk

Downtown-referencenummer skal oplyses ved bookning.

Afbud skal ske senest 24 timer før.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-18

Aftalepart

Pole Freestyle
CVR: 31987644

Adresse

Struenseegade 13A, 2.Sal
2200 KBH N
  • Pole Freestyle
    Valkendorfsgade 13, 4. sal
    1151 København K
Vælg variation
Vælg variation