tisvilldebistro_002.jpg
tisvilldebistro_003.jpg
tisvilldebistro_004.jpg
tisvilldebistro_005.jpg
tisvilldebistro_006.jpg
tisvilldebistro_007.jpg
tisvilldebistro_008.jpg
tisvilldebistro_009.jpg
tisvilldebistro_010.jpg
tisvilldebistro_011.jpg

Overdådigt skaldyrsfad for 2 på Bistro Bistro

390,- / 780,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Overdådigt skaldyrsfad for 2 pers. med krabbeklør, jomfruhummere, rejer, muslinger, sikrogn og spansk Cava på gourmetrestauranten Bistro Bistro i Tisvilde

Bistro-drenge forkæler efterårsgæster med salte havherligheder 

 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

 

200 m fra Bistro Bistro ligger det brusende Kattegat, hvorfra restauranten får mange af sine råvarer. De friske blåmuslinger damper over gasblusset i køkkenet, og en duft af hvidvin, citron og hvidløg forskanser sig i den lune restaurant, da Downtown kigger forbi.

 

Vi sætter os sultne til bords på de hvidmalede skibsbrikse med bløde puder og lune ulveskind, mens køkkenchefen puster liv i den gamle skipperstue med sine veltilberedte Kattegat-kreationer.

 

Den kraftige purløgsaioli giver kant til de bløde jomfruhummere, mens de hvidvinsdampede blåmuslinger skaber et syrligt modstykke til de søkogte rejer. De sprøde croutoner giver sammen med salaten bid til den veltilberedte skaldyrsanretning, og den søde Cava komplementerer de salte havherligheder til fulde. 

 

Bistro Bistro

Bistro Bistro er sidste skud på stammen over restaurationer med bistro-drengene Anders Buhl og Kenn Meier ved roret. Sidste år tændte de op under kedlerne i Tisvilde Bistro, og i år har flammerne spredt sig til den gamle bodega længere nede af hovedgaden. Her har de skabt et nordisk spisehus med hovedvægt på fisk og skaldyr og krydret med sommersalater og lette bistroretter.

 

Med dagens menu får I:

 

Skaldyrsfad

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, citronskal og dild. Bagt jomfruhummer med persille, citron og hvidløg. Kammuslinger stegt i citronsmør. Dildkrydret krabbe. Søkogte rejer med olivenolie og purløg. Sikrogn med rødløg og citron.

 

Dyppelse

Purløgsaioli. Lime vinegrette. Rørt creme fraiche med kreol og estragon.

 

Tilbehør

Grillet landbrød med olivenolie og spæde salater.

 

Drikkelse

2 glas Cava

 

 

Journalist Ditte Marie Krømmelbein og sælger Astrid Marie Renkwitz Madsen på strandtur inden middagen på Bistro Bistro

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.09.2012 til 15.06.2013.
  • BEMÆRK: Tilbuddet gælder fra til d. 12. sep - 21. okt 2012 og igen fra 15. marts - 15. juni 2013.
  • Bordbestilling på tlf.: 48 70 90 60 eller mail: info@bistro-bistro.dk er påkrævet. Husk at oplyse, at der er tale om et Downtown-værdibevis.
  • Tilbuddet gælder ikke take away.
  • Værdibeviset gælder for 2 personer.
  • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille bord i god tid i disse perioder.


Information

Aftalepart

Bistro Bistro
CVR: 33642008

Adresse

Byværnsvej 9
2730 herlev
  • Bistro Bistro
    Hovedgaden 66b
    3220 Tisvildeleje
Vælg variation
Vælg variation