Få 50% på luksuriøs Rose Facial Crystal der gør din hud mere fast og spændstig med øjenbehandling og retning af bryn hos Sundform i Kronprinsensgade

Sundform

Skribent: Ditte-Marie Ascanius

Når Marie Anderberg, indehaver af Sundform, plejer kunderne, er det altid med miljøvenlige produkter. Med Dagens Tilbud får du 50% på en af klinikkens specialbehandlinger Rose Facial Crystal, der inkluderer øjenbehandling samt retning af bryn.

Sundform er en lille klinik, der gemmer sig mellem alle modebutikkerne i Kronprinsensgade midt i centrum. Klinikken byder på et væld af muligheder inden for skønhed og velvære, og bestræber sig på at være en inspirerende oase for kunderne. Filosofien er enkel; kunderne skal have 100 procent opmærksomhed, når de vælger at besøge klinikken og koble af fra den stressende hverdag.

Marie Anderberg fik for otte år siden idéen til Sundform. Hun startede op alene, men allerede i løbet af et års tid var klinikken blevet en frisør og en massør rigere. Og siden er der kommet flere til.

Hun har hele tiden holdt fast i konceptet om at alt skal være økologisk, men da hun startede var udbuddet af grønne produkter ikke det samme, som det er nu. I dag er Sundform medlem af Københavns Miljønetværk, og det betyder at klinikken skal leve op til en række miljøkrav. Og Marie Anderberg mener også, at man som kunde sagtens kan mærke, at det er rene produkter, de bruger på klinikken: "Hvis man har lidt forstand på dufte, så kan man hurtigt lugte, når man kommer ind, at det ikke er syntetiske produkter vi bruger".

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.08.2010 til 22.11.2010.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 10-17

Lør: 10-15

www.sundform.com

Anmeldelser

AOK

"Sundform er gemt godt væk på første sal i hippe Kronprinsensgade - og det er synd. For bag det lidt fodformede navn gemmer sig en lækker multi-butik-klinik, hvor du kan forkæle dig selv med behandlinger til hud og hår."

Set på AOK.dk

Aftalepart

Sundform
CVR: ??

Adresse

kronprinsensgade 3 1 sal
1114 københavn k København K
  • Sundform
    Sundform
    Kronprinsensgade 3, 1 sal
    1114 København K
Vælg variation
Vælg variation