TheklaKlinikken_001.JPG
TheklaKlinikken_002.JPG
TheklaKlinikken_003.JPG
TheklaKlinikken_004.jpg
TheklaKlinikken_005.JPG
TheklaKlinikken_006.JPG
TheklaKlinikken_007.JPG

60 min. smertelindrende kranio-sakral terapi

275,- / 550,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Kom dine smerter til livs med 1 times afslappende kranio-sakral terapi hos terapeut Ulla Thekla Pedersen, der har Thekla Klinikken i Indre By

Nænsom og blid smertelindring

 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Spændinger i muskler, bindevæv og knogler kan give alvorlige smertelidelser i blandt andet ryg og nakke og udvikle sig til diffuse smerter og nedtrykthed, træthed og depression. Ved at stimulere det autonome nervesystem med blide tryk skaber kranio-sakral terapi de bedste omstændigheder for at kroppen kan korrigere de opståede ubalancer og hele sig selv.

 

Når du første gang kommer til behandling hos Ulla Thekla Pedersen, danner hun sig et overblik over dine symptomer og skræddersyr derefter en behandling, der kan hjælpe med at befri din krop fra de spændinger og blokeringer, som forhindrer dens optimale funktion. Der er en rolig og afslappet stemning i de lyse lokaler på Rosenborggade lige ved Kultorvet, og du føler dig hurtigt tilpas.

 

Behandlingen består af blide tryk, der virker dybt i vævet og regulerer nervesystem, muskler og bindevæv. Mens jeg ligger afslappet på behandlingsbriksen, trykker Ulla Thekla Pedersen blidt på mine hofter, lænd, nakke og fødder. De helt lette berøringer føles som mikroskopisk massage, og jeg befinder mig i en tilstand af total afslapning.

 

”Jeg er især god til at behandle hovedpine, piskesmæld, lændesmerter og ADHD-problematikker. Sammen med stressrelaterede smerter er det blandt de ting, jeg har arbejdet mest med og er dygtigst til,” forklarer Ulla Thekla Pedersen.

 

Da min behandling er slut, går jeg let og afslappet ud i solen. Det er dejligt med et pusterum i hverdagen.

 

Betingelser

 • Kan indløses fra 16.07.2012 til 14.10.2012.
 • Du kan max. købe 1 værdibevis pr. person.
 • Tidsbestilling på tlf. 25 61 32 22 er påkrævet. Husk at oplyse, at der er tale om et Downtown-tilbud.
 • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.
 • Medbring dit Downtown-referencenummer til selve behandlingen.
 • Evt. afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.


Information

 

Aftalepart

Thekla Klinikken
CVR: 29083231

Adresse

Borgergade 2
 • Thekla Klinikken
  Rosenborggade 2, 2. sal.
  1130 København K
Vælg variation
Vælg variation