165DKK
FØRPRIS 330 DKK
Spar 50 %
Udløbet
139 har købt
Ny Cirkus Festival er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

2 billetter til hæsblæsende og anmelderrost nycirkus-forestilling med forførende artister. Spiller d. 14., 15. og 16. aug. under Ny Cirkus Festivalen

Vildt og forførende nycirkus med hjerte

 

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Ben Hopper

 

Glem alt om traditionelt cirkus. Her er ingen klovne, elefanter eller popcorn. Nycirkus er meget mere som teater. I hænderne på performance-gruppen Subliminati Corp. forvandler genren sig til det vildeste kaostrip og den mest crazy energiudladning, du kan forestille dig. Du undgår ikke at blive blæst bagover i stolen af deres charmerende og smittende vildskab, når der bliver skruet helt op for blandt andet virtuos jonglering, vanvittig akrobatik og imponerende human beatbox.



Og samtidig har de noget på hjerte. De fem medlemmer kommer fra hver deres ende af Sydeuropa samt Japan/Finland og har vidt forskellige kulturelle baggrunde. De omsætter deres forskellighed til vedkommende fortællinger, der med ironisk distance og elegant lethed sætter fokus på Europas fine men måske ikke altid realistiske idéer om frihed, lighed og broderskab – med besøg undervejs af blandt andre Obama, Castro, Berlusconi og Dalai Lama.



Subliminati har trods deres unge alder allerede vundet stor anerkendelse i den europæiske nycirkus-verden, blandt andet på grund af deres helt unikke energi, charme og opfindsomhed – og så fordi de er vanvittigt dygtige artister. De spillede i København i 2010, hvor Politiken skrev en flot anmeldelse (læs et uddrag under fanebladet ’Anmeldelser’).



#File_Tone af Subliminati Corp. spiller på Republique som en del af Københavns Internationale Teaters Ny Cirkus Festival, der løber af stablen d. 6.-22. august på forskellige scener. Københavns Internationale Teater har præsenteret nycirkus siden 1987, og inden for de seneste år har genren for alvor slået igennem herhjemme. Nycirkus spiller på de store scener for begejstrede tilskuere, der forføres af blandingen af dygtige artister og en moderne fortællestil og friskere energi end i det traditionelle cirkus. Se programmet for hele Ny Cirkus Festivalen på www.kit.dk

Vi glæder os til at opleve den vilde forestilling på Republique – og håber du også inviterer en heldig sjæl ud til en forhåbentlig uforglemmelig oplevelse.



Max. 180 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

 

Betingelser

Se mere
  • Der er max. 180 værdibeviser til salg.
  • VIGTIGT: Da der ikke er fortrydelsesret på dette køb, kan billetterne ikke refunderes. Hvis du ikke får benyttet din billet, kan du heller ikke få beløbet refunderet til din Downtown-konto.
  • De unummererede billetter gælder til én af forestillingerne tirsdag d. 14., onsdag d. 15. og torsdag d. 16. aug. kl. 20.
  • Billetbestilling skal ske på mailadressen info@kit.dk, hvor referencenummeret skal oplyses.
  • Billetterne sendes til din mail max. én hverdag efter bestillingen. Disse skal printes og medbringes på dagen.
  • Har du ikke modtaget billetterne efter én hverdag, bedes du kontakte Københavns Internationale Teater på info@kit.dk.
  • Det anbefales at bestille inden d. 1. august, da der må tages forbehold for udsolgte spilledage. Spilleperioden er d. 14., 15. og 16. aug. kl. 20 på Republique (Store Scene).

Aftalepart

Se mere
Ny Cirkus Festival
CVR: 64133713
Adresse
Refshalevej 163A, 1432 København K
1432

Beliggenhed

Se mere
Republique (Store Scene) Østerfælled Torv 37 2100 København Ø
Indlæser kort...

165DKK
FØRPRIS 330 DKK
Spar 50 %
Udløbet
139 har købt
Ny Cirkus Festival er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 180 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person