subliminati_001.jpg
subliminati_002.jpg
subliminati_003.jpg
subliminati_004.jpg
subliminati_005.jpg
subliminati_006.jpg

2 billetter til vild forestilling på Ny Cirkus Festivalen

165,- / 330,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

2 billetter til hæsblæsende og anmelderrost nycirkus-forestilling med forførende artister. Spiller d. 14., 15. og 16. aug. under Ny Cirkus Festivalen

Vildt og forførende nycirkus med hjerte

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Ben Hopper

Glem alt om traditionelt cirkus. Her er ingen klovne, elefanter eller popcorn. Nycirkus er meget mere som teater. I hænderne på performance-gruppen Subliminati Corp. forvandler genren sig til det vildeste kaostrip og den mest crazy energiudladning, du kan forestille dig. Du undgår ikke at blive blæst bagover i stolen af deres charmerende og smittende vildskab, når der bliver skruet helt op for blandt andet virtuos jonglering, vanvittig akrobatik og imponerende human beatbox.Og samtidig har de noget på hjerte. De fem medlemmer kommer fra hver deres ende af Sydeuropa samt Japan/Finland og har vidt forskellige kulturelle baggrunde. De omsætter deres forskellighed til vedkommende fortællinger, der med ironisk distance og elegant lethed sætter fokus på Europas fine men måske ikke altid realistiske idéer om frihed, lighed og broderskab – med besøg undervejs af blandt andre Obama, Castro, Berlusconi og Dalai Lama.Subliminati har trods deres unge alder allerede vundet stor anerkendelse i den europæiske nycirkus-verden, blandt andet på grund af deres helt unikke energi, charme og opfindsomhed – og så fordi de er vanvittigt dygtige artister. De spillede i København i 2010, hvor Politiken skrev en flot anmeldelse (læs et uddrag under fanebladet ’Anmeldelser’).#File_Tone af Subliminati Corp. spiller på Republique som en del af Københavns Internationale Teaters Ny Cirkus Festival, der løber af stablen d. 6.-22. august på forskellige scener. Københavns Internationale Teater har præsenteret nycirkus siden 1987, og inden for de seneste år har genren for alvor slået igennem herhjemme. Nycirkus spiller på de store scener for begejstrede tilskuere, der forføres af blandingen af dygtige artister og en moderne fortællestil og friskere energi end i det traditionelle cirkus. Se programmet for hele Ny Cirkus Festivalen på www.kit.dk

Vi glæder os til at opleve den vilde forestilling på Republique – og håber du også inviterer en heldig sjæl ud til en forhåbentlig uforglemmelig oplevelse.

Betingelser

 • Kan indløses fra 27.07.2012 til 16.08.2012.
 • Der er max. 180 værdibeviser til salg.
 • VIGTIGT: Da der ikke er fortrydelsesret på dette køb, kan billetterne ikke refunderes. Hvis du ikke får benyttet din billet, kan du heller ikke få beløbet refunderet til din Downtown-konto.
 • De unummererede billetter gælder til én af forestillingerne tirsdag d. 14., onsdag d. 15. og torsdag d. 16. aug. kl. 20.
 • Billetbestilling skal ske på mailadressen info@kit.dk, hvor referencenummeret skal oplyses.
 • Billetterne sendes til din mail max. én hverdag efter bestillingen. Disse skal printes og medbringes på dagen.
 • Har du ikke modtaget billetterne efter én hverdag, bedes du kontakte Københavns Internationale Teater på info@kit.dk.
 • Det anbefales at bestille inden d. 1. august, da der må tages forbehold for udsolgte spilledage. Spilleperioden er d. 14., 15. og 16. aug. kl. 20 på Republique (Store Scene).


Information

Anmeldelser

"Men med aftenens fuldtræffer, leveret af Subliminati Corporation – også med rod i Toulouse – var der ikke alene artisteri i topklasse, men også alt, hvad man kunne ønske sig af idé, drive og fornyelse. 

Sådan som de fire coole jakkesætsdesperadoer kunne jonglere rundt med kegler og hatte, var det nærmest, som der var sat strøm til de traditionelle cirkusredskaber, så de blev håndteret med både fast forward og slowmotion. Samtidig blev der fortalt en historie, når hattene blev rakt frem på betlervis som fra en af tidens udstødte undermennesker, mens en anden fik tildelt rollen som Obama og blev jaget op på en høj stige for at foretage sit »jump for freedom«. Ligesom cirkus kræver sine overmenneskelige stunts, kræver vi også alt af tidens overmennesker."

- set på Politiken.dk

"Intressantast finner jag spanskfranska killgruppen Subliminati Corporation som med rå humor förenar världspolitik med feministisk analys. Barack Obama gör ett dödligt ”jump for freedom”, en akrobat som gör konster med händerna på ryggen blir en metafor för europeisk flyktingpolitik och jonglörens bländande uppvisning sätts mot det förtryck han utsätter sin kvinnliga medhjälpare för. Det är långt från den romantiska cirkustraditionen. Men lekfullheten består." 

- set på Sydsvenskan.se

Aftalepart

Ny Cirkus Festival
CVR: 64133713

Adresse

Refshalevej 163A, 1432 København K
1432 KBH K
 • Ny Cirkus Festival
  Republique (Store Scene)
  Østerfælled Torv 37
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation