Life_Journey_Institute_001.jpg
Life_Journey_Institute_002.jpg
Life_Journey_Institute_003.jpg
Life_Journey_Institute_004.jpg
Life_Journey_Institute_005.jpg
Life_Journey_Institute_006.jpg
Life_Journey_Institute_007.jpg

Få kontakt til den åndelige verden med 1 times clairvoyance

325,- / 750,-
 • 57% rabat
 • Slutter om

Nu har du chancen for at prøve 1 times clairvoyant session, som kan give dig energi til at tage det næste skridt - hvem ved, hvor det vil føre dig hen?

Flirter du også med den spirituelle verden?

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

Jeg har glædet mig til at møde Lajla Glumby i hendes hyggelige klinik i Lyngby. Men jeg er også skeptisk, fordi den spirituelle verden har været udsat for meget svindel. Jeg er både nysgerrig efter at finde ud af, hvad Lajla Glumby kan sige om mig og spændt på at opklare, om jeg tror på clairvoyance.

Vi sidder over for hinanden i Lajla Glumbys lyse lokaler, hvor der er en svag duft af æteriske olier. Hun lukker øjnene, koncentrerer sig dybt og begynder at fortælle mig om mig selv. Strømmen af ord afbrydes kun af korte koncentrationsmomenter, hvor hun igen lukker øjnene og lytter efter. 

Hun stiller mig stort set ingen spørgsmål og det er jeg lidt overrasket over, fordi jeg i Operation X har set Morten Spiegelhauer afsløre clairvoyante i at benytte manipulerende spørgeteknikker, som får aftageren til ubevidst selv at afsløre sine hemmeligheder.

Lajla Glumby fortæller mig ting om mig selv, som hun umuligt kan vide. Jeg overvejer et øjeblik om hun har googlet mig, men som så mange andre har jeg lavet en Google-søgning på mig selv og ved, at det hun fortæller mig ikke er oplysninger, man kan få fra internettet.

Hun fortæller mig blandt andet om min trang til at udtrykke mig skriftligt, kropsligt, vokalt, musikalsk og om mine drømme og håb. Jeg er overrasket og overbevist om hendes evner. Noget af det hun siger, er mere konkret end andet, og det er op til mig selv at fortolke det.

Den clairvoyante er budbringer for den åndelige verden. Det er vigtigt, at du under en session bibeholder din sunde fornuft og ikke betragter den clairvoyante som et orakel, der har svar på alt. Det er op til dig selv at tage stilling til de budskaber, du får, og hvilke konsekvenser det skal have. Ansvaret er dit, og det er mulighederne også. 

 

Betingelser

 • Kan indløses fra 17.07.2012 til 17.01.2013.
 • Max 1 værdibevis pr. person 
 • Tidsbestilling efter aftale på tlf. 27 28 82 96 (mellem 9 - 16) eller på mail lg@lifejourney.dk
 • Evt. afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er Life Journey Institute berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.


Information

 • Åbningstider: Efter aftale 
 • Hjemmeside: www.lifejourney.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Life Journey Institute
CVR: 18476185

Adresse

ulrikensborg plads 10e 32 Lyngby
2800 Kongens Lyngby
 • Life Journey Institute
  Ulrikkenborg Plads 10
  2800 Kongens Lyngby
Vælg variation
Vælg variation