349DKK
FØRPRIS 750 DKK
Spar 53 %
Udløbet
377 har købt
Saco er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få en frisøroplevelse ud over det sædvanlige med 1 eksklusiv dameklip inklusiv vask, føn og styling hos den internationale frisørkæde Saco i Indre By

En frisøroplevelse ud over det sædvanlige

 

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

 

På få år er Saco blevet en international frisørkæde med filialer i både England, Frankrig, USA, Canada og Ungarn – og den 1. februar i år åbnede den første danske salon i fine, københavnersummende Fiolstræde. Her møder mig en frisøroase i tre etager med bløde læderstole, brede spejle og blid belysning.

 

Jeg er så heldig at komme i hænderne på frisør Rie Gerner. Hun er hårklog og har magiske hænder, når det gælder lokkerne. Rie har en helt særlig evne til at få det bedste og smukkeste frem hos folk i frisørstolen. 

 

”Hår er en del af vores udseende. Det er noget, vi har på hver dag. Derfor er det også altafgørende for mig, at dit hår føles godt og ser flot ud, efter jeg har arbejdet med det,” fortæller Rie Gerner.

 

Med ørene mættet af blød musik placeres en god kop kaffe, vand og snacks foran mig. Her er ingen hektisk salonstemning – tværtimod er her masser af tid til afstresning i frisørstolen og en håroplevelse deluxe. Rie og de andre frisører hos Saco bruger kun kongeprodukter fra blandt andet japanske Shu Uemura, Philip B og bestsellermærket Moroccanoil. 

 

Her er hvad, dit hår kan glæde sig til:

- Konsultation

- Vask med hovedbundsmassage

- Klip

- Føn

- Styling

 

Salonen oser virkelig af at være skøn blandt de skønneste med superservice og uovertruffen kvalitet, der gør traditionelle frisøroplevelser sekundære. Mit hår klapper helt i sine (imaginære) hænder!

 



Max. 400 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Man, tirs & ons: 9:-17:30
    Tors: 9-19:30
    Fre: 9-17:30
    Lør: 9-14
    Første lør i mdr.: til kl. 17
  • Hjemmeside: www.sacohair.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Du kan max. købe 1 værdibevis pr. person.
  • Der er max. 400 værdibeviser til salg.
  • Tilbuddet gælder til en dameklip level 2 (normalpris 750,-), men mænd er også meget velkomne til at købe dagens deal.
  • Tidsbestilling på tlf.: 33 15 35 55 (hos frisør Rie Gerner) eller via onlinebooking på sacohair.dk. Ved onlinebooking: Indtast dit mobilnummer, klik ’fortsæt’ og afvent adgangskode på din mobil, som du indtaster. Opret dig herefter med navn, mailadresse osv. Vælg ’Opret ny booking’ og dernæst ’Klip dame.’ Herefter booker du den ønskede tid hos frisør Rie Gerner. Under ’ Evt. bemærkning’ skal du skrive, at det er et Downtown-tilbud.
  • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at booke i god tid i disse perioder.
  • Evt. afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er salonen berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.

Aftalepart

Se mere
Saco
CVR: 16753394
Adresse
Adr: Fiolstræde 34B
1171

Beliggenhed

Se mere
Fiolstræde 34B 1171 København K
Indlæser kort...

349DKK
FØRPRIS 750 DKK
Spar 53 %
Udløbet
377 har købt
Saco er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 400 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person