450DKK
FØRPRIS 900 DKK
Spar 50 %
Udløbet
97 har købt
Aniita Rebecah Rasmussen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Slip af med sukkertrang, ekstra kilo, fobier eller dårligt selvværd med 1,5 times hypnoterapi hos certificeret hypnoterapeut Annette Gade i København K

Hypnoterapeutisk afspænding og klarhed

 

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg møder hypnoterapeut Annette Gade i det store behandlerfællesskab på Nørregade, hvor flere alternative behandlere har til huse. Hendes klinik er et lille, lyst rum på 2. sal, hvor der dufter mildt af duftlys, som står og flakker i vindueskarmen. Vi sætter os i store, magelige stole, og i baggrunden lyder sagte musik, som lukker byens støj og jag ude. 

 

”Har du prøvet det før?” spørger Annette, mens hun ser åbent på mig, og jeg svarer med en hovedrysten, at det har jeg ikke. Annette har en lang række uddannelser indenfor både krop og sind, og er bl.a. også uddannet Gotved bevægelsespædagog, massør, kinesiolog og healer, og virker meget kompetent, som hun sidder der overfor mig i stolen. Hun forklarer mig, hvad der sker under hypnosen, og tilføjer til sidst med et smil på læben: ”Du har hele tiden kontrollen og kan ikke bringes til at sige eller gøre noget, du ikke vil.”

 

Således beroliget starter vi ud med en indledende samtale, hvor vi i samarbejde finder ud af helt specifikt, hvad vi skal arbejde med. Jeg har i længere tid følt, at jeg har manglet fokus og retning i mit liv uden rigtigt at gøre noget ved det, for jeg har nemlig ikke fundet humlen til mit problem. I samspil med Annette finder jeg frem til nogle sætninger og ord, som virker tillokkende på mig, og synes at være svaret på, hvad jeg kan gøre ved de tanker, der hæmmer mig i dagligdagen.

 

Efter samtalen får jeg lov til at synke helt ned i stolen, mens Annette med en behagelig og afslappet stemme guider mig ind i en behagelig og afspændt tilstand, hvori selve hypnoterapien foregår. Ved hjælp af blandt andet metaforer og visualiseringer arbejder hun med at få ændret mine problemstillinger til en mere positiv og ressourcefuld tilstand og tankegang. 

 

Efter behandlingen er jeg helt afslappet i krop og sind, og de dårlige tanker, der kryber ind på mig, er lettere at styre eller slå væk. Og jeg er bestemt ikke afvisende over for at få en behandling mere for at komme dem helt til livs…

 



Max. 100 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Ons: 17-20
    Tors: 10-19
    Fre: 10-19
    Lør: efter aftale.
  • Hjemmeside: www.annettegade.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

 

Betingelser

Se mere
  • Max 100 værdibeviser til salg
  • Max 1 værdibevis pr. person
  • Tidsbestilling på tlf.: 20 96 76 89 eller mail: nyenerginu@gmail.com er påkrævet. Husk at oplyse, at der er tale om et Downtown-værdibevis.
  • Du kan også booke online på www.annettegade.dk.
  • Værdibeviset gælder for 1 person.
  • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.
  • Evt. afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.
  • Ferielukket fra 1-9. september.

Aftalepart

Se mere
Aniita Rebecah Rasmussen
CVR: 34990042
Adresse
Ringstedgade 6A
2100

Beliggenhed

Se mere
Nørregade 41, 2.sal 1165 København K
Indlæser kort...

450DKK
FØRPRIS 900 DKK
Spar 50 %
Udløbet
97 har købt
Aniita Rebecah Rasmussen er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 100 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person