thegoodkarmacompany_001.jpg
thegoodkarmacompany_002.jpg
thegoodkarmacompany_003.jpg
thegoodkarmacompany_004.jpg
thegoodkarmacompany_005.jpg
thegoodkarmacompany_006.jpg
thegoodkarmacompany_007.jpg
thegoodkarmacompany_008.jpg

Vinkasse med 12 vine fra italienske Oneglass

180,- / 360,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd en vinkasse fra italienske OneGlass Wine, der vandt ’Wine Innovation Awards’ i 2010 og ifølge WineNews er den nyeste måde at nyde et glas vin på

Oneglass – en ny vinoplevelse

Journalist: Anne Kathrine Meilskov Jensen

Fotograf: Martin Bendix

»Ideen bag Oneglass er, at det skal være muligt for vinelskere at drikke ét glas god vin på tidspunkter, hvor de ikke ønsker at åbne en hel flaske – og så skal det samtidigt være miljøvenligt,” fortæller Jacob Hastrup, der ejer  The Good Karma Company, om den absolutte nyhed inden for vine i Danmark og uddyber: ”Oneglass er produceret udelukkende af genanvendelige materialer, heriblandt 75% papir, som kan enten genanvendes eller bruges som bio-brændsel”. 

Du kender måske også Jacob Hastrup som den anerkendte ekstremløber, der ofte udfordrer sig selv og sin fysik i jungle, bjerge og ørken. Meningen med The Good Karma Company er for Jacob at tilbyde innovative kvalitetsprodukter, som kan anvendes i hverdagen og gøre denne sjovere, uden at det skal koste en formue.

Din vinkasse indeholder 2 forskellige af de hvide og 2 forskellige af de røde druer:

De hvide

3 x 100 ml. Pinot Grigio Delle Venezie 2009, - En fyldig hvidvin med en blød afrundet smag og duft af akacieblomster og hvide frugter. Ideel som aperitif, til fisk og forretter. Bør nydes ved 10 – 12º. 

3 x 100 ml. Vermentino Toscana 2009 – Intenst, frisk og fyldig hvidvin med duft af blandt andet tropiske frugter og salvie. Serveres som aperitif og til blandt andet fiskeretter eller hvidt kød ved 10 - 12º.

De røde

3 x 100 ml. Sangiovese Toscana 2008 – Dyb rød med violette nuancer, behagelig garvesyre og duft af røde bær og krydderier. Perfekt til grillet kød, vildt og modne oste. Bør nydes ved 18 – 20º.

3 x 100 ml. Carbernet Sauvignon Delle Venezie 2008 – Robust, fyldig og harmonisk rødvin. Ideel til kød-baserede forretter og stege. Bør nydes ved 16 – 18º

Downtowns journalist prøvesmagte Carbernet Sauvignon’en en aleneaften foran flimmerkassen og må erkende, at de lækre italienske druer og den miljøvenlige emballage er en intet mindre end en fantastisk kombination. ”Proppen” rives nemt af, vinen hældes sikkert og simpelt op i glasset og emballagen trykkes herefter flad og smides til genbrug. 

Vi anbefaler, at du nyder Oneglass alle aleneaftener (måske ikke alle 12 Oneglass på én gang!), til picnic med din udkårne i parken eller medbringer én af hver som værtindegave til sommerens grillaftener. 

Betingelser

 • Kan indløses fra 14.07.2012 til 27.07.2012.
 • Der er max. 400 værdibeviser til salg. 
 • Når du køber dette værdibevis, skal du indtaste din adresse, hvorefter produktet sendes direkte hertil. Tilbuddet er inklusiv fragt. 
 • VIGTIGT: Du skal ikke foretage dig yderligere, efter du har købt dette tilbud på Downtown. Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. Forventet leveringstid er 2 uger. 
 • Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. Rettes til forhandler på mail: jacob@thegoodkarmacompany.dk eller tlf.: 29 93 80 24
 • Værdibeviset gælder til: 3 x Pinot Grigio, 3 x Vermentino, 3 x Sangiovese og 3 x Carbernet Sauvignon. 


Information

 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

 

Aftalepart

The Good Karma Company
CVR: 33872593

Adresse

Langs Hegnet 70 2800 Kgs.Lyngby
Vælg variation
Vælg variation