1st_Floor_Wellness_001.jpg
1st_Floor_Wellness_002.jpg
1st_Floor_Wellness_003.jpg
1st_Floor_Wellness_004.jpg

Få 1 brasiliansk voksbehandling hos 1st Floor

249,- / 499,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Groomet og glat til sommerens nærtstående ferier? Hos Spa Center 1stFloor Wellness får du en brasiliansk voksbehandling med naturlig, skånsom voks

Groomed & the City

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

I næste uge skal jeg på ferie til Barcelona, og det betyder små shorts og bikinier. Det betyder også, at jeg skal have trimmet min helt personlige edens have. Spa Center 1stFloor Wellness ligger i Farum ikke så langt fra Farum station. Jeg ankommer en solrig sommereftermiddag, og for at sige det mildt er jeg ret nervøs – for om lidt skal jeg sprede ben i den bedre sags tjeneste i form af en brasiliansk voksbehandling. Hvad man ikke gør for skønheden… 

Lones Spa Center er helt specielt. For det første er indretningen fantastisk flot med en 10 meter lang væg, der illustrerer nok verdens flotteste vandfald, og som bare skriger ferie og wellness. For det andet fortæller Lone mig om klinikken, dens devise om at være naturlig og bredtfavnende af alle skønhedsbehandlinger - og deraf udviklingen af hendes egen produktserie, hvis sortiment består af 100% naturlige produkter og ingen parabener.

Inden selve voksbehandlingen påfører Lone min hud en desinficerende lotion. Herefter bliver mine hår fjernet ved brug af en utrolig sensitiv og skånsom voks fra Lones eget mærke. Hun fortæller mig, at voksen har et meget lavt smeltepunkt og derfor griber fat omkring de enkelte hårstrå og ikke fastklæber sig til huden som ved almindelig stripvoksning. På den måde undgår jeg de værste smerter, ligesom risikoen for indgroede hår minimeres, fortæller hun. 

Under selve voksningen bliver jeg mere og mere imponeret over, hvor lidt smerte der er forbundet med den ellers så rædselsomtalte hårfjerningsmetode. Til sidst smører Lone mig med en fugtgivende og beroligende creme, der sikrer min hud optimal næring og blødhed. Selvfølgelig også fra hendes eget mærke.

Efter voksningen er jeg glat som silke og hverken rød, irriteret eller smertepræget. Resultatet varer i ca. 4 uger, og jeg stråler om kap med solen, da jeg går fra klinikken med tankerne kredsende om et hårfrit Barcelona iført sommerkjoler og bikiniunderdele – yay!

  

Fakta om voksning:

- Dine hår skal være 1-2 mm. lange og ikke længere end 5 mm.

- Enderne af hårene bliver ikke afskåret, og derfor bliver dine hår finere, blødere og færre, for hver gang du bliver vokset

- Du minimerer risikoen for knopper og indgroede hår

- Voksning er hurtigt, nemt og langtidsholdbart; det holder op til 4 uger ad gangen

- Det flotte resultat ved voksning kan ikke sammenlignes med dit kortvarige resultat ved f.eks. barbering

 

Betingelser

 • Kan indløses fra 13.07.2012 til 06.12.2012.
 • Bestil tid online her under fanen Book tid.
 • Indtast dit fulde navn og Downtown-referencenummer i feltet ”Indtast telefonnummer”
 • Afbud skal ske per telefon minimum 24 timer forinden, ellers inddrages værdibeviset.
 • Max. 2 værdibeviser per person.
 • Max. 300 værdibeviser til salg.


Information

 • Åbningstider:
  Tir: 10-18
  Ons-tor: 12-20
  Fre: 10-18
  Lør: 10-16
 • Hjemmeside: www.1stfloorwellness.biz
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

Aftalepart

Spa Center 1st Floor Wellness
CVR: 33863047
 • Spa Center 1st Floor Wellness
  Frederiksborgvej 13, 1.
  3520 Farum
Vælg variation
Vælg variation