299DKK
FØRPRIS 699 DKK
Spar 57 %
Udløbet
97 har købt
Jozzy.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få 1 lækker højttaler-dock fra Jozzy.dk med super lydkvalitet & lækkert design – lige til at tage med ud i sommeren. Vælg mellem 5 flotte farver

Et sikkert sommerhit

 

Journalist: Marie-Louise Svanberg og Durita Dybczak

 

Sommeren byder på diverse udendørs sommerfester, og er der bare en lille smule gadget-elsker i dig, er en transportabel højttaler et must. Højttaler-docken fra Jozzy.dk kan bruges til alle dine musikenheder og har en overraskende god lydkvalitet med god bas og diskant. Derudover så kommer den i en praktisk ministørrelse, så du både kan bruge den derhjemme og tage den med til fest.

 

Den brugervenlige højttaler-dock kan let tilsluttes alle iPhones. Du sætter den bare på sin plads ovenpå anlægget, og så er der sød musik! Ud over iPhones er det muligt at tilslutte højttaleren alle dine andre musikenheder på almindeligvis ved hjælp af det medfølgende lydkabel. Du kan også bruge højttaler-docken som en selvstændig MP3-afspiller ved at montere et Micro-SD kort i højttaleren.

 

Højttaleren oplades via en computer med et USB-kabel, der også følger med. Batteriet har en levetid på helt op til 8 timer på en enkelt opladning.

 

Specifikationer:

Fås i 5 farver; sort, sølv, blå, grøn og pink

Indbygget batteri med op til 8 timers spilletid

Oplades via medfølgende USB-kabel

Dock passer til iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, iPod touch og iPod nano

Højttaleren kan bruges til alle andre enheder med medfølgende kabel

Output: 6W (2 x 3W)

Frekvensbånd: 150hz – 18.000hz

Kan bruges som selvstændig MP3-afspiller med et micro SD-kort

 

Så hop med på sommerdillen og del din musik med dine venner og byen!

 

Sådan gør du:

Ved køb af Downtown-tilbuddet bliver du bedt om at indtaste dit fulde navn, adresse og den farve du ønsker højttaleren i. Herefter skal du ikke foretage dig mere. Højttaleren bliver automatisk sendt hjem til din dør. Den forventede leveringstid er 3 uger, og fragt er inkluderet i tilbuddet.

 


Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Hjemmeside: www.jozzy.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Ved køb af Downtown-tilbuddet bliver du bedt om at indtaste dit fulde navn, adresse og den farve du ønsker højttaler-docken i.
  • VIGTIGT: Du skal ikke foretage dig yderligere, efter du har købt dette tilbud på Downtown. Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. Den forventede leveringstid er 3 uger, og fragt er inkluderet i tilbuddet.
  • Alle spørgsmål vedr. produktet, levering mv. rettes til www.jozzy.dk på mail: info@jozzy.dk.

Aftalepart

Se mere
Jozzy.dk
CVR: 33468989

299DKK
FØRPRIS 699 DKK
Spar 57 %
Udløbet
97 har købt
Jozzy.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person