Jozzy_001.jpg
Jozzy_002.jpg
Jozzy_003.jpg
Jozzy_004.jpg
Jozzy_005.jpg

Lækker højttaler-dock til din iPhone fra Jozzy.dk

299,- / 699,-
  • 57% rabat
  • Slutter om

Få 1 lækker højttaler-dock fra Jozzy.dk med super lydkvalitet & lækkert design – lige til at tage med ud i sommeren. Vælg mellem 5 flotte farver

Et sikkert sommerhit

Journalist: Marie-Louise Svanberg og Durita Dybczak

Sommeren byder på diverse udendørs sommerfester, og er der bare en lille smule gadget-elsker i dig, er en transportabel højttaler et must. Højttaler-docken fra Jozzy.dk kan bruges til alle dine musikenheder og har en overraskende god lydkvalitet med god bas og diskant. Derudover så kommer den i en praktisk ministørrelse, så du både kan bruge den derhjemme og tage den med til fest.

Den brugervenlige højttaler-dock kan let tilsluttes alle iPhones. Du sætter den bare på sin plads ovenpå anlægget, og så er der sød musik! Ud over iPhones er det muligt at tilslutte højttaleren alle dine andre musikenheder på almindeligvis ved hjælp af det medfølgende lydkabel. Du kan også bruge højttaler-docken som en selvstændig MP3-afspiller ved at montere et Micro-SD kort i højttaleren.

Højttaleren oplades via en computer med et USB-kabel, der også følger med. Batteriet har en levetid på helt op til 8 timer på en enkelt opladning.

Specifikationer:

Fås i 5 farver; sort, sølv, blå, grøn og pink

Indbygget batteri med op til 8 timers spilletid

Oplades via medfølgende USB-kabel

Dock passer til iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, iPod touch og iPod nano

Højttaleren kan bruges til alle andre enheder med medfølgende kabel

Output: 6W (2 x 3W)

Frekvensbånd: 150hz – 18.000hz

Kan bruges som selvstændig MP3-afspiller med et micro SD-kort

Så hop med på sommerdillen og del din musik med dine venner og byen!

Sådan gør du:

Ved køb af Downtown-tilbuddet bliver du bedt om at indtaste dit fulde navn, adresse og den farve du ønsker højttaleren i. Herefter skal du ikke foretage dig mere. Højttaleren bliver automatisk sendt hjem til din dør. Den forventede leveringstid er 3 uger, og fragt er inkluderet i tilbuddet.

 

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.07.2012 til 01.08.2012.
  • Ved køb af Downtown-tilbuddet bliver du bedt om at indtaste dit fulde navn, adresse og den farve du ønsker højttaler-docken i.
  • VIGTIGT: Du skal ikke foretage dig yderligere, efter du har købt dette tilbud på Downtown. Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. Den forventede leveringstid er 3 uger, og fragt er inkluderet i tilbuddet.
  • Alle spørgsmål vedr. produktet, levering mv. rettes til www.jozzy.dk på mail: info@jozzy.dk.


Information

  • Hjemmeside: www.jozzy.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Jozzy.dk
CVR: 33468989
Vælg variation
Vælg variation