Weltkuglen_001.jpg
Weltkuglen_002.jpg
Weltkuglen_003.jpg
Weltkuglen_004.jpg
Weltkuglen_005.jpg
Weltkuglen_006.jpg

4 lækre cocktails på Weltkuglen i Boltens Gård

190,- / 380,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få 2 x St. Germain & 2 x valgfrie cocktails (med 6 cl. alkohol i hvert glas) på Weltkuglen i Indre By, der serverer både kvalitetsdrinks & sommerstemning

Boltens Gård er ikke, hvad den har været

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Kim Bjærre

Jeg kan ikke lade være med at kommentere den vildt hyggelige indretning, der præger cocktailbaren Weltkuglen, i det øjeblik vi træder ind i lokalet. Der er ikke tale om noget fancy-pancy eller high-tech - man får derimod associationer til et rigtigt sørøverskib. Møblerne er rustikke og baren massiv, nuancerne er brune og varme, og her er både tønder og verdenskort. Der er virkelig gjort noget ud af det!

Det er Morten Heide, der står bag stedet. Han har fulgt sin drøm om at give københavnerne noget, han syntes, de manglede.

”Jeg syntes, der manglede et sted i København, hvor man som et modent publikum kunne gå hen og få gode cocktails, men hvor stemningen samtidig var hyggelig og nede-på-jorden,” fortæller Morten.

Jeg har taget kollega-Astrid under armen, og vi studerer drinkskortet, som tilbyder alt fra klassikere som Mai Tai, Manhattan og Bloody Mary til drinks, jeg aldrig har hørt om før. Men de lyder lækre alle sammen. Jeg tager mig en Mama’s Espresso (Espresso Martini), mens Astrid prøver en Rhubarb’s Mark.

Mens bartenderen Johan passioneret begynder at mikse de eksotiske drinks, spørger jeg ind til placeringen af Weltkuglen - jeg kan ikke lade være med associere Boltens Gård med de unge, vilde og fulde. Men den forestilling vil Morten gerne lave om på.

”Jeg har en forestilling om, at vi kan forvandle hele Boltens Gård til et sted for de voksne,” siger han og nævner de gode restauranter og barer for det lidt ældre publikum, der i forvejen ligger her.

Cocktailsene smager fantastisk! Efter at have drukket ud, tager vi afsked med de to herrer, og bartender-Johan har allerede overskriften til mig:

”Du kan bare skrive, at Boltens Gård ikke længere er, hvad den har været!”

Betingelser

 • Kan indløses fra 13.07.2012 til 01.09.2012.
 • Tilbuddet gælder 2 x St. Germain-drinks og 2 x valgfri cocktails.
 • Værdibeviset kan kun indløses fredag og lørdag mellem 16 - 22.
 • Aldersgrænsen er 21 år.
 • Ingen bordbestilling.
 • Husk at medbringe dit referencenummer ved indløsning.


Information

 • Åbningstider:
  Ons: 20-02
  Tors: 20-03
  Fre-lør: 16-04
  Hjemmeside: www.weltkuglen.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Weltkuglen
CVR: 33860838
 • Weltkuglen
  Gothersgade 8L st.
  1123 København K
Vælg variation
Vælg variation