395DKK
FØRPRIS 795 DKK
Spar 50 %
Udløbet
144 har købt
Neelam Beauty Center er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Plej din hud med 1,5 times Exuviance-ansigtsbehandling hos den lille klinik Neelam Beauty Center i det hyggelige kvarter omkring Torvehallerne

Forskønnende ansigtsbehandling ved Torvehallerne

 

Journalist: Cecilie Thorup

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg elsker kvarteret omkring Nansensgade og Torvehallerne, som jeg synes emmer af rigtig Københavner-stemning. Og det er netop her, ned ad Rømersgade, at jeg besøger Neelam Beauty Center, der er en lille skønshedsklinik i kælderplan. De tilbyder skønhedspleje til kvinder i mange faconer.

 

Men i dag skal det handle om ansigtsbehandling – en luksuriøs en af slagsen på 1,5 time med peeling, dybderens, ansigtsmaske og massage; det lyder alt sammen ret lækkert, og jeg glæder mig til at komme i gang!


Neelam er varm og venlig og viser mig rundt i hendes lille klinik, mens hun fortæller mig, at hun er uddannet fra Mona Lise Beauty School og har haft sit eget sted her i Rømersgade i 4 år. Hun viser mig hen til briksen og begynder med en kyndig og professionel hudanalyse, inden hun går i gang med behandlingen. 

 

Neelam benytter sig af de anerkendte Exuviance-produkter, som kun forhandles hos læger og kosmetologer. Produkterne er medicinsk hudpleje, og især ved peelingen kan jeg mærke, at der er tale om produkter, der virker. 

 

Min hud er vildt blød og velplejet efter behandlingen, og det bliver da også kommenteret, da jeg vender tilbage til redaktionen. En god ansigtsbehandling kan virkelig gøre underværker for ens hud - især hvis du som mig har en lidt sart en af slagsen. Og en sådan god og grundig ansigtsbehandling kan du finde hos Neelam Beauty Center.

 

Behandlingen indeholder:

 

AHA-PHA-peeling

Afrensning

Udrensning

Retning af bryn

Ansigtsmassage

Specialmaske

Dagcreme

 



Max. 400 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider: Man-fre: 10-17 (eller efter aftale) 
  • Hjemmeside: www.neelambeautycenter.com
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Max. 1 værdibevis pr person.
  • Max. 400 værdibeviser til salg.
  • Booking skal ske online på www.neelambeautycenter.com under ’Online booking.’ 

Medbring dit Downtown-referencenummer til din ansigtsbehandling.
  • Værdibeviset gælder for 1 person.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.

Evt. afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.



Aftalepart

Se mere
Neelam Beauty Center
CVR: 18627736
Adresse
Rømersgade 25
1362

Beliggenhed

Se mere
Rømersgade 25 1362 København K
Indlæser kort...

395DKK
FØRPRIS 795 DKK
Spar 50 %
Udløbet
144 har købt
Neelam Beauty Center er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 400 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person