Icank_herreklip_001.jpg
Icank_herreklip_002.jpg
Icank_herreklip_003.jpg
Icank_herreklip_004.jpg
Icank_herreklip_005.jpg
Icank_herreklip_006.jpg
Icank_herreklip_007.jpg

Herreklip med vask & hovedbundsmassage

175,- / 350,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få hovedbundsmassage, hårvask og herreklip af den dygtige frisør hos Icank Hairdresser & Gallery på Gammel Kongevej. Du får også 25 % på hårfarvning

"Det er meget pænere, end det plejer"

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

Jeg napper seneste udgave af Soundvenue Magazine, får serveret en dampende varm kop kaffe (i kongeligt porcelæn!) og sætter mig tilrette i frisørstolen. "Nu skal du bare slappe helt af," siger Icank med et bredt smil og giver sig til at massere min hovedbund. Han er født i Indonesien, har arbejdet som frisør på Bali og i Jakarta, er uddannet i Paris og har haft salon i Odense i 6 år. Nu klipper og styler han på Gammel Kongevej her i København, hvor han bor med sin danske mand.

Efter hovedbundsmassagen bliver mit hår vasket og får et skud eukalyptusbalsam, der giver mig følelsen af netop at have stukket hovedet op gennem et hul i isen efter en vinter-dukkert. Meget forfriskende. Icank følger mig tilbage i frisørstolen og spørger venligt, hvordan jeg vil klippes.

Med min konservative, nordiske drengestil har jeg kun fantasi til at bede om kort i siden og et par centimeter hipster-hår på toppen. Icank foreslår, at jeg beholder lidt mere længde; det passer bedre til min ansigtsform, siger han. Jeg indvilliger og vender igen opmærksomheden mod mit blad og min kaffe - og overlader trygt min frisure-skæbne i Icanks hænder.

"Det er meget pænere, end det plejer," siger min kæreste med et overrasket ansigtsudtryk, da jeg kommer hjem. Hun hader normalt, når jeg er nyklippet, fordi det (åbenbart) får mig til at ligne en 14-årig skoledreng. Point til Icank for på én gang at kunne trimme mine lokker og bibeholde min alder.

Kunst på væggene

Icanks frisørsalonen hedder ikke "… & Gallery" for ingenting. Overalt på væggene i hans lokaler hænger der imponerende store, abstrakte malerier, der giver et farvestrålende modspil til salonens stilrene indretning. Malerierne er til salg for den rigtige pris - hvem ved, måske finder du ny kunst til din lejlighed næste gang, du skal klippes.

 

Betingelser

 • Kan indløses fra 12.07.2012 til 12.10.2012.
 • Max. 1 værdibevis pr person.
 • Max. 300 værdibeviser til salg.
 • Du skal booke tid på tlf. 33 22 14 22. 
 • Evt. afbud til en tid skal ske 24 timer i forvejen, ellers inddrages værdibeviset af hensyn til frisørens planlægning.
 • Downtown-medlemmer har mulighed for at få 25 % rabat på helfarvning og striber i forbindelse med tilbuddet.


Information

 • Åbningstider: 
  Man og ons: 9-16
  Tirs, tors og fre: 9-18
  Lør: 9-16
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Icank Hairdresser & Gallery
CVR: 33221422

Adresse

Gugvej 122
9210 Aalborg Syd
 • Icank Hairdresser & Gallery
  Gammel Kongevej 86A
  1850 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation