Todoor_001.jpg
Todoor_002.jpg
Todoor_003.jpg
Todoor_004.jpg
Todoor_005.jpg
Todoor_006.jpg
Todoor_007.jpg
koed_008.jpg

Kvalitets-champagne i magnum-flasker

628,- / 1.298,-
 • 52% rabat
 • Slutter om

Få 2 x 1,5 liter af den anmelderroste Heidsieck & Co. Blue Top Brut magnum-champagne. ToDoor.dk leverer de i alt 3 liter champagne til din dør

Det gode liv på flaske

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Monopole Blue top-serien fra Heidsieck & Co. er blandt det ypperste, når det kommer til kvalitets-champagne. Med en velbalanceret kombination af nogle af de mest velsmagende champagne-druer, brillerer den elegant med blandt andet frugtig fylde og noter af egetræ. Vi er vilde med den flotte og særdeles velsmagende champagne!

Vi starter lige med en smule historie…

Champagne-området i Frankrig er nok mest kendt for sine eftertragtede og berygtede mousserende vine. Selv om det også var her grundstenen til champagnevinen i 1400-tallet blev lagt, var det faktisk ikke franskmændene, der producerede vinen, som vi kender den i dag.

Det var derimod englændere, som udviklede metoden til at give vinen sine betagende bobler, og fylde det på tryksikre flasker.

Oprindelsessted eller ej, så tog franskmændene englændernes hang til bobler til sig og begyndte i 1500-tallet selv at producere champagnen, som vi kender den i dag. Siden er den varemærkebeskyttede vin blevet et eftertragtet symbol på velstand og livsnyderi.

Men hvad er champagnen fra Heidsieck & Co. så for en fætter?

På vin-lingo kan man kalde den fyldig med en kraftig bouquet (duft) og en frugtig smag med blandt andet egetræsnoter. Pakket ind i to store og flotte magnum-flasker, der satte stemningen betragteligt i vejret, da der blev poppet et par af flaskerne her på redaktionen.

Champagnen har blandt andet fået 4 stjerner i Nordjyske Stiftidende og 91 ud af 100 point i vinmagasinet Wine Spectator.

Og hvad er ToDoor.dk så for noget?

ToDoor.dk er din online dagligvarebutik, der leverer alt fra gode vine til færdigretter kreeret af Michelin-kokke. Dine varer leveres også i grønne elbiler i netop det timeinterval, som passer dig. Vi anbefaler, at du går på opdagelse hos ToDoor.dk og finder resten af varerne til din aften med champagne.

Se hvordan ToDoor.dk fungerer her.

Sådan bestiller du:

• Find Heidsieck & Co.-champagnen (2 stk.) og evt. øvrige varer du ønsker fra www.ToDoor.dk og læg dem i kurven.

• Gå til betaling og skriv dit referencenummer (som du får tilsendt) i feltet ”Rabatkupon” og klik herefter på knappen ”Benyt Rabatkupon”.

ToDoor leverer til følgende områder (inkluderet i prisen):

København K, København V, Frederiksberg C, Frederiksberg, København Ø, København N, København NV, Valby, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj, Vanløse, Herlev, Kongens Lyngby, Gentofte, Virum, Holte, Nærum, Søborg, Dyssegård, Bagsværd, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg og Skodsborg.

Betingelser

 • Kan indløses fra 13.07.2012 til 30.07.2012.
 • Vær opmærksom på hvor og hvornår ToDoor.dk leverer, inden du køber – se hvilke bydele i artiklen.
 • Du kan max. benytte 1 værdibevis pr. husstand.
 • Der er max. 306 værdibeviser til salg.
 • Levering er inkluderet i prisen.
 • Værdibeviset kan indløses på ToDoor.dk fra d. 13. juli 2012 til d. 30. juli 2012, hvor champagnen også leveres. Værdibeviset bliver altså ikke indløst ved købet på Downtown.
 • Vælg 2 stk. Heidsieck & Co. Monopole-champagner og evt. øvrige varer, du ønsker fra ToDoor.dk og læg dem i kurven. Gå til betaling og skriv dit referencenummer i feltet ”Rabatkupon” og klik på ”Benyt rabatkupon”. Se ToDoor.dk’s handelsbetingelser
 • Alle spørgsmål vedrørende levering eller bestilling skal rettes til ToDoor.dk.


Information

 • Hjemmeside: www.ToDoor.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Super oplevelse 

Når man bliver taget på det forkerte ben, uventede gæster, manglende indkøb og en hektisk dag - så er ToDoor en super oplevelse. Vi fik alt det vi havde bestilt - og mere til. Smukke blomster til husets frue og bamse til junior + at vi fik lækre madvarer og kvalitetsvin. En super god oplevelse - når man mindst venter det. Vi kan varmt anbefale alle andre at gøre det svære let… bestil hos ToDoor - for vi er kræsne og har haft en god oplevelse, som vi gerne deler med andre.

Tak for en god service og glade gæster.”

- Set på trustpilot.dk

”Nemt, til tiden og gode tilbud 

Jeg har handlet regelmæssigt hos ToDoor siden de åbnede, og må sige at jeg har været meget tilfreds. De leverer til tiden, har gode varer og gode tilbud…”

- Set på trustpilot.dk

Aftalepart

Todoor.dk
CVR: 33649002
Vælg variation
Vælg variation