628DKK
FØRPRIS 1.298 DKK
Spar 52 %
Udløbet
86 har købt
Todoor.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få 2 x 1,5 liter af den anmelderroste Heidsieck & Co. Blue Top Brut magnum-champagne. ToDoor.dk leverer de i alt 3 liter champagne til din dør

Det gode liv på flaske

 

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Monopole Blue top-serien fra Heidsieck & Co. er blandt det ypperste, når det kommer til kvalitets-champagne. Med en velbalanceret kombination af nogle af de mest velsmagende champagne-druer, brillerer den elegant med blandt andet frugtig fylde og noter af egetræ. Vi er vilde med den flotte og særdeles velsmagende champagne!

 

Vi starter lige med en smule historie…

 

Champagne-området i Frankrig er nok mest kendt for sine eftertragtede og berygtede mousserende vine. Selv om det også var her grundstenen til champagnevinen i 1400-tallet blev lagt, var det faktisk ikke franskmændene, der producerede vinen, som vi kender den i dag.

 

Det var derimod englændere, som udviklede metoden til at give vinen sine betagende bobler, og fylde det på tryksikre flasker.

 

Oprindelsessted eller ej, så tog franskmændene englændernes hang til bobler til sig og begyndte i 1500-tallet selv at producere champagnen, som vi kender den i dag. Siden er den varemærkebeskyttede vin blevet et eftertragtet symbol på velstand og livsnyderi.

 

Men hvad er champagnen fra Heidsieck & Co. så for en fætter?

 

På vin-lingo kan man kalde den fyldig med en kraftig bouquet (duft) og en frugtig smag med blandt andet egetræsnoter. Pakket ind i to store og flotte magnum-flasker, der satte stemningen betragteligt i vejret, da der blev poppet et par af flaskerne her på redaktionen.

 

Champagnen har blandt andet fået 4 stjerner i Nordjyske Stiftidende og 91 ud af 100 point i vinmagasinet Wine Spectator.

 

Og hvad er ToDoor.dk så for noget?

 

ToDoor.dk er din online dagligvarebutik, der leverer alt fra gode vine til færdigretter kreeret af Michelin-kokke. Dine varer leveres også i grønne elbiler i netop det timeinterval, som passer dig. Vi anbefaler, at du går på opdagelse hos ToDoor.dk og finder resten af varerne til din aften med champagne.

 

Se hvordan ToDoor.dk fungerer her.

 

Sådan bestiller du:

• Find Heidsieck & Co.-champagnen (2 stk.) og evt. øvrige varer du ønsker fra www.ToDoor.dk og læg dem i kurven.

• Gå til betaling og skriv dit referencenummer (som du får tilsendt) i feltet ”Rabatkupon” og klik herefter på knappen ”Benyt Rabatkupon”.

 

ToDoor leverer til følgende områder (inkluderet i prisen):

København K, København V, Frederiksberg C, Frederiksberg, København Ø, København N, København NV, Valby, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj, Vanløse, Herlev, Kongens Lyngby, Gentofte, Virum, Holte, Nærum, Søborg, Dyssegård, Bagsværd, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg og Skodsborg.

 



Max. 306 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Hjemmeside: www.ToDoor.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Vær opmærksom på hvor og hvornår ToDoor.dk leverer, inden du køber – se hvilke bydele i artiklen.
  • Du kan max. benytte 1 værdibevis pr. husstand.
  • Der er max. 306 værdibeviser til salg.
  • Levering er inkluderet i prisen.
  • Værdibeviset kan indløses på ToDoor.dk fra d. 13. juli 2012 til d. 30. juli 2012, hvor champagnen også leveres. Værdibeviset bliver altså ikke indløst ved købet på Downtown.
  • Vælg 2 stk. Heidsieck & Co. Monopole-champagner og evt. øvrige varer, du ønsker fra ToDoor.dk og læg dem i kurven. Gå til betaling og skriv dit referencenummer i feltet ”Rabatkupon” og klik på ”Benyt rabatkupon”. Se ToDoor.dk’s handelsbetingelser
  • Alle spørgsmål vedrørende levering eller bestilling skal rettes til ToDoor.dk.

Aftalepart

Se mere
Todoor.dk
CVR: 33649002

628DKK
FØRPRIS 1.298 DKK
Spar 52 %
Udløbet
86 har købt
Todoor.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 306 værdibevis(er) til salg

Max. 1 værdibevis(er) pr. person