149DKK
FØRPRIS 799 DKK
Spar 81 %
Udløbet
44 har købt
Fightworld er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Kom i form efter sommerens ferie, flødeis og festivaler. Bliv strammet op & giv den gas i 2 mdr. med fuld kropstræning baseret på kampsportsteknikker

You do not talk about FightWorld!

 

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Sommeren er over os lige nu – med alt hvad den indebærer af regn og sol, festivaler og tivolikoncerter, udlandsrejser, sommerhusture og dertilhørende god mad, spiritus og is. Derfor har sommeren det også med at sætte sine spor på kroppen og efterfølgende skabe en dybfølt trang til at træne igennem med masser af sved på panden. 

 

Hos FightWorld i Valby kan du træne, så sveden står af din krop, mens du løber, sjipper, slår og sparker dig igennem en sveddryppende time. Træningen er effektiv for kroppen og godt for humøret, når du sparker dagens frustrationer ud eller overgår dig selv i sjipning. Med rødder i den klassiske Muay thai kampsport tilbyder træningscenteret en kalorieforbrændende omgang træning for dig, der leder efter et sjovt og svedigt alternativ til din faste træningsrutine - og du skal ikke bekymre dig om hårde slag på kroppen, for I slår kun på sandsække og slag- & sparkepuder. Med tilbuddet får du 2 måneders fri træning inkl. indmeldelsesgebyr, og du kan vente med at melde dig ind op til 1 måned efter købet – så kan du få overstået sommerferien inden træningen for alvor sætter i gang.

 

Hvis du fortsætter træningen efter de 2 måneder er gået, kan det jo være, at du på et tidspunkt ender med en krop ligesom de fyre, der trænede i centeret den dag, hvor Downtown var forbi til photo shoot. Måske lidt mindre kan gøre det, når man som jeg er kvinde – men jeg må vist hellere komme i gang med den vægtbalancerende og energigivende træning nu!

 

 



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Holdtider:
    Man: 16-20.30
    Tirs: 17-18
    Ons: 16-20.30
    Tors: 16-18
    Fre: 16-18.30
    Lør: 9.45-12.30
  • Hjemmeside:
    www.fightworld.dk
    http://www.fightworld.dk/holdskema/
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Betingelser

Se mere
  • Tilmelding foregår på tlf.: 20 40 83 13, mail: info@fightworld.dk eller ved at møde op i centeret. Husk at oplyse, at der er tale om et Downtown-værdibevis. Du kan tilmelde dig fra d. 11. juli. 
  • Medbring et print af Downtown-værdibeviset.
  • Værdibeviset gælder for 1 person.
  • Tilbuddet er inkl. opstartsgebyr.
  • De 2 måneders træning starter først, når du melder dig ind. Dvs. at du har 1 måned til at tilmelde dig, og derefter kan du træne i 2 måneder.
  • Der er mulighed for at centeret kan udvide deres holdtider både morgen, middag og aften, alt efter interessen.
  • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Aftalepart

Se mere
Fightworld
CVR: 33176767
Adresse
Roskildevej 162, 1. sal

Beliggenhed

Se mere
Roskildevej 162, 1. Sal 2500 Valby
Indlæser kort...

149DKK
FØRPRIS 799 DKK
Spar 81 %
Udløbet
44 har købt
Fightworld er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person