Go_buy_001.jpg
Go_buy_002.jpg
Go_buy_003.jpg
Go_buy_004.jpg
Go_buy_005.jpg

Eksklusivt designer-verdenskort til væggen

1.495,- / 3.590,-
 • 58% rabat
 • Slutter om

Udsmyk væggen med 1 eksklusivt designer-verdenskort. Kortet er i gråbrune nuancer, trykt på kraftigt lærred & måler 180 x 100 cm. Afhentes i Drop Point

Se verden på en anderledes måde

Journalist: Maja Grønbæk

Måske er du træt af at se på de gamle, falmede plakater eller familiebillederne på væggen i stuen? Eller også mangler du slet og ret noget lidt anderledes, der kan give rummet det ekstra pift? Et verdenskort kan være en rigtig god idé at hænge op på væggen, men du behøver ikke nøjes med det klassiske blå-grønne, som måske giver lidt for mange mindelser om madpakkelugtende klasseværelser og gamle geografilærere fra folkeskolen. 

Med verdenskortet, som designer Mikael Brandrup står bag, får du noget helt andet. Der er virkelig tænkt over æstetikken, som her bliver forenet med det funktionelle fra et traditionelt verdenskort.  

Ideen til kortet udsprang af et personligt ønske fra designeren. ”Jeg ville gerne have et verdenskort, jeg kunne hænge op hjemme hos mig selv. Så jeg var på udkig, men jeg synes ikke rigtig, jeg kunne finde noget, der passede og var stilrent nok. Derfor fik jeg ideen til selv at lave et, der kombinerer det funktionelle med det æstetiske, og som jeg har lyst til at have hængende og vise frem,” siger Mikael Brandrup, som har haft kortet undervejs i tre måneder.

Kortet er produceret i et begrænset antal, så hvis du er ude efter noget smukt og eksklusivt, der kan bringe nyt liv ind i dit hjem, er det bare om at få bestilt og komme forbi Downtown Drop Point fra d. 1. august - 30. august 2012 og hente dit nye kunstværk.

Betingelser

 • Kan indløses fra 01.08.2012 til 30.08.2012.
 • Du skal afhente varen i Downtown Drop Point fra d. 1. august til d. 30. august 2012 OBS: Det er kun muligt at afhente varen inden for den angivne tidsperiode.
 • Afhentningssted: Downtown Drop Point, Trommesalen 7, 1614 København. Åbningstider: Man-tors: 15-18. Fre: 15-17.
 • Eventuelle spørgsmål ang. varen eller leveringen rettes til forhandleren på mail: info@gobuy.dk eller på tlf.: 31 32 31 00


Information

 • Åbningstider Downtown Drop Point:
  Man-tors: 15-18
  Fre: 15-17
 • Hjemmeside: www.gobuy.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

GoBuy.dk
CVR: 34385556

Adresse

Overgaden Neden Vandet 45
1414 København K
 • GoBuy.dk
  Downtown Butikken
  Trommesalen 7
  1614 København V
Vælg variation
Vælg variation