112DKK
FØRPRIS 224 DKK
Spar 50 %
Udløbet
141 har købt
Vildglad er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Nyd sommeren med et klippekort til 8 x is med 2 kugler fra Vildglad. Deres hjemmelavede, italienske is er yum yum, og med kortet koster hver is kun 14 kr.!

Frisklavet flødeis - fyrværkeri på min tunge

 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

 

Da Downtown kigger forbi, er der gang i bestillingerne. En lille pige er i gang med at slikke det sidste ud af sit isbæger, mens en dreng står på tæer for at se ind gennem ruden til disken med alle de lækre smagsvarianter. På trappen sidder et søskendepar med hver sin is og smasker i sommersolen, mens de skæver til hinanden for at se, om den ene mon har fået en bedre is end den anden.

 

Jeg får også smagt de cremede sager og inhalerer nærmest en vaffelis med chokolade og mango. Den syrlige mango står i skarp kontrast til den søde chokolade, og kombinationen skaber kavalkader af festfyrværkeri på min tunge. Det er bare yum yum.

 

Det lille ismejeri i Blågårdsgade er af Where2go kåret som den isbar, der laver Københavns bedste pistacieis. Indehaver af mejeriet Ramadan Huseini forklarer, at isen er lavet på 10 % fløde i stedet for mælk, der gør den ekstra cremet, og at den blandes med friske pistacienødder hentet hjem fra Italien.

 

Isen laves efter traditionelle, italienske opskrifter og produceres i isbarens ismejeri. Deres sorbetis bliver lavet af frugt, bær og vand, og er derfor meget lavt på fedtindhold. Der er smæk på smagen og de friske råvarer – og så er al is helt uden konserveringsmidler.

 

”Vi bruger kun friske råvarer. Kirsebærsæsonen er lige skudt i gang, og derfor er vores specialitet lige nu frisklavet kirsebæris.”

 

Den kreative Blågårdsgade er bilfri og børnevenlig, og er det perfekte sted at forkæle børn eller venner med ægte italiensk flødeis. Velbekomme!

 



Max. 400 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider: Man-søn: 12-22
  • Hjemmeside: www.vildglad.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis

Betingelser

Se mere
  • Der er max. 400 værdibeviser til salg.
  • Medbring dit referencenummer første gang du besøger butikken og få udleveret dit klippekort.
  • Gælder til isbaren i Blågårdsgade på Nørrebro. Ikke til den på Amager.
  • VIGTIGT: Hele klippekortet skal være anvendt inden 31.10.2012
  • Så snart du oplyser dit referencenummer og modtager klippekortet, er dit værdibevis indløst, og returretten frafalder i denne forbindelse hos både Downtown og Vildglad. Får du ikke benyttet samtlige klip på klippekortet, er det således ikke muligt at få refunderet dette til Downtown-kontoen eller udbetalt et eventuelt restbeløb.

Aftalepart

Se mere
Vildglad
CVR: 34350647
Adresse
Blågårdsgade 15
2200

Beliggenhed

Se mere
Blågårdsgade 15 2200 København N Åbningstider: Man-søn: 12-22
Indlæser kort...

112DKK
FØRPRIS 224 DKK
Spar 50 %
Udløbet
141 har købt
Vildglad er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 400 værdibevis(er) til salg

Max. 25 værdibevis(er) pr. person