Vildtglad_001.jpg
Vildtglad_002.jpg
Vildtglad_003.jpg
Vildtglad_004.jpg
Vildtglad_005.jpg
Vildtglad_006.jpg
Vildtglad_007.jpg
Vildtglad_008.jpg
Vildtglad_009.jpg
Vildtglad_010.jpg

Klippekort til 8 x is med 2 kugler

112,- / 224,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd sommeren med et klippekort til 8 x is med 2 kugler fra Vildglad. Deres hjemmelavede, italienske is er yum yum, og med kortet koster hver is kun 14 kr.!

Frisklavet flødeis - fyrværkeri på min tunge

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Da Downtown kigger forbi, er der gang i bestillingerne. En lille pige er i gang med at slikke det sidste ud af sit isbæger, mens en dreng står på tæer for at se ind gennem ruden til disken med alle de lækre smagsvarianter. På trappen sidder et søskendepar med hver sin is og smasker i sommersolen, mens de skæver til hinanden for at se, om den ene mon har fået en bedre is end den anden.

Jeg får også smagt de cremede sager og inhalerer nærmest en vaffelis med chokolade og mango. Den syrlige mango står i skarp kontrast til den søde chokolade, og kombinationen skaber kavalkader af festfyrværkeri på min tunge. Det er bare yum yum.

Det lille ismejeri i Blågårdsgade er af Where2go kåret som den isbar, der laver Københavns bedste pistacieis. Indehaver af mejeriet Ramadan Huseini forklarer, at isen er lavet på 10 % fløde i stedet for mælk, der gør den ekstra cremet, og at den blandes med friske pistacienødder hentet hjem fra Italien.

Isen laves efter traditionelle, italienske opskrifter og produceres i isbarens ismejeri. Deres sorbetis bliver lavet af frugt, bær og vand, og er derfor meget lavt på fedtindhold. Der er smæk på smagen og de friske råvarer – og så er al is helt uden konserveringsmidler.

”Vi bruger kun friske råvarer. Kirsebærsæsonen er lige skudt i gang, og derfor er vores specialitet lige nu frisklavet kirsebæris.”

Den kreative Blågårdsgade er bilfri og børnevenlig, og er det perfekte sted at forkæle børn eller venner med ægte italiensk flødeis. Velbekomme!

Betingelser

 • Kan indløses fra 11.07.2012 til 31.10.2012.
 • Der er max. 400 værdibeviser til salg.
 • Medbring dit referencenummer første gang du besøger butikken og få udleveret dit klippekort.
 • Gælder til isbaren i Blågårdsgade på Nørrebro. Ikke til den på Amager.
 • VIGTIGT: Hele klippekortet skal være anvendt inden 31.10.2012
 • Så snart du oplyser dit referencenummer og modtager klippekortet, er dit værdibevis indløst, og returretten frafalder i denne forbindelse hos både Downtown og Vildglad. Får du ikke benyttet samtlige klip på klippekortet, er det således ikke muligt at få refunderet dette til Downtown-kontoen eller udbetalt et eventuelt restbeløb.


Information

 • Åbningstider: Man-søn: 12-22
 • Hjemmeside: www.vildglad.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis

Anmeldelser

Yelp.dk:

Hjemmelavet italiensk is er altid godt. Og det bliver naturligvis ikke mindre dårligt, når man kan købe det på Blågårdsgade. Sortimentet er bredt og velsmagende. Det skifter ofte, eftersom isen er frisklavet hver dag fra deres eget ismejeri. Isen produceres uden brug af konserveringsmidler, og man kan altid være sikker på, at den er i top, hvad enten man vælger vaffel eller bæger.

Malte R.

Yelp.dk:

Hjemmelavet italiensk is, har som en – undskyld udtrykket – tutti frutti-farvet storm indtaget Københavns brokvarterer i de seneste år, og synes nu at kunne erhverves på hvert andet gadehjørne. Et af disse gadehjørner - som dog ikke er et hjørne, men derimod et stykke nede af gaden - er vildglad på Blågårdsgade. Butikken er, som det sig hør og bør i den Københavnske udgave af sådan et etablissement, af beskeden størrelse og kvaliteten ligeså forventelig høj.

Ulv A.

Aftalepart

Vildglad
CVR: 34350647

Adresse

Blågårdsgade 15
2200 KBH N
 • Vildglad
  Blågårdsgade 15
  2200 København N
  Åbningstider: Man-søn: 12-22
Vælg variation
Vælg variation