175DKK
FØRPRIS 350 DKK
Spar 50 %
Udløbet
25 har købt
Aevitas er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Slip hurtigt & effektivt af med nakke- og rygsmerter med den revolutionerende DENAS-elektrode terapi hos Skønhedssalon for mænd og kvinder på Nansensgade

 

Effektiv smertelinding med DENAS-terapi

 

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg besøger Skønhedssalonen for mænd og kvinder en solskinsrig torsdag lige omkring frokost. Salonen er lige flyttet i nye, centrale lokaler midt på den summende og livlige Nansensgade et stenkast fra Nørreport St. Indehaverne er netop i gang med at få lagt de sidste hænder på lokalernes indretning, og en pige er i fuld gang med at udsmykke indgangens væg med et kreativt blomstermønster. Bag en matteret glasvæg skal jeg have en kort prøvebehandling, og behandleren, Victoria Nerozia, fortæller lystigt fotografen og mig om DENAS-terapiens fortræffeligheder, mens jeg lidt skeptisk ser på de elektroder, jeg skal have på min ryg. 

 

”Jeg kan faktisk mærke på dine ører, hvor du har ømheder i ryggen,” siger Victoria og griber fat om mine ører. Efter kort tids trykken konstaterer hun, at mine skuldre og nakke er meget ømme. ”Der er reflekspunkter på ørerne, som er forbundet med ryggen,” siger hun med et smil, mens jeg står med et måbende udtryk. Imponerende – og jeg lytter indtagende til de ord, der efterfølgende kommer ud af hendes mund.

 

DENAS står for Dynamisk Elektro Neuro Adaptiv Stimulation. Ved DENAS-terapi skabes elektromagnetiske impulser, der "ligner" de neuro-impulser, som vores krop selv bruger. Disse impulser bliver via en elektrode sendt til bestemte steder på din nakke, ryg, ører og reflekszoner, som fjerner din smerte og giver en følelse af afslappethed og velbehag. Fordi neuro-impulserne ligner kroppens egne signaler, er der ingen bivirkninger ved behandlingen – din krop bliver derimod stimuleret til at hjælpe sig selv.

 

Et behandlingsforløb hos Victoria foregår ved, at hun spørger ind til din alder, smertehistorik og hvor i kroppen du mærker smerterne. Herefter undersøger hun dine reflekszoner på ørerne, og du får analyseret din rygsøjles tilstand med et specialdesignet program. Til sidst får du påført elektroder på de steder, der skal stimuleres. Imens kroppen langsomt stimuleres og en varme spreder sig i hele ryggen, ligger du blot og slapper helt af på briksen. Elektroderne prikker let i huden på en måde, der føles afslappende og behagelig.  Behandlingen tager en lille halv time.

 

I Skønhedssalonen bruger de kun de bedste, mest gennemtestede produkter, og DENAS-terapi er en af de klare favoritter. Med effektive resultater og som en mild behandlingsform er DENAS gået hen og blevet en publikumsfavorit.

 

 



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Åbningstider:
    Tirs & tors: 09-19
    Lør: Efter aftale
  • Hjemmeside: www.aevitas.dk

 

Betingelser

Se mere
  • Tidsbestilling på tlf.: 50 30 21 11, via sms eller på mail: aevitas.dk@gmail.com er påkrævet. Husk at oplyse, at der er tale om et Downtown-værdibevis.
  • Værdibeviset gælder for 1 person.
  • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.
  • Klinikken holder ferielukket fra d. 15.07 til og med d. 31.07.
  • Evt. afbud skal ske senest 24 timer før på tlf.: 50 30 21 11. Ring eller send sms. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.

Aftalepart

Se mere
Aevitas
CVR: 32 41 61 87
Adresse
Nansensgade 42, st. tv.
1366

Beliggenhed

Se mere
Nansensgade 42, st., tv. 1366 København K
Indlæser kort...

175DKK
FØRPRIS 350 DKK
Spar 50 %
Udløbet
25 har købt
Aevitas er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person