495DKK
FØRPRIS 1.500 DKK
Spar 67 %
Udløbet
43 har købt
Undo-it.dk København er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

De erfarne behandlere hos Undo-it.dk anvender den nyeste laser på markedet og fjerner tatoveringer professionelt og effektivt, hvis du har fortrudt…

Sikker fjernelse af tatoveringer

 

Journalist: Bettina Hansen

 

"Vi ønsker kun at give jer den mest professionelle og effektive behandling overhovedet, så derfor følger vi med tiden og den nye teknologi,” sådan er lyden af Undo-it.dk på deres website, hvor du kan læse indgående om behandlingen og opsnappe stemmerne fra alle de tilfredse kunder, der har haft rigtig gode oplevelser med laserbehandlingen hos klinikken. 

 

Undo-it.dk tilbyder professionel og effektiv fjernelse af tatoveringer, og de anvender den mest effektive laser på markedet for at sikre et så optimalt resultat som muligt. Revlite laseren er produceret af verdens førende firma inden for avanceret laserteknologi, og er bevist 60% kraftigere end nogen anden laser på markedet. Den effektive laser kan behandle alle hudtyper og fjerner stort set alle farver, selv farver som andre lasere må opgive. Og ikke mindst er risikoen for ar-dannelse og pigmentforandringer minimal.

 

Dagen tilbud gælder et værdibevis på 1500 kroner til laser-fjernelse af de tatoveringer, du ikke længere ønsker at have. Hver tatovering har en individuel pris afhængig af størrelse. Selve behandlingen tager mellem 5-30 minutter, alt efter hvor stor din tatovering er. Smertemæssigt beskrives behandlingen bedst som følelsen af en elastik, der svirper mod huden. Og ifølge Undo-it.dk beskriver langt de fleste kunder smerten som værende lig den smerte, de oplevede ved at få lavet en tatovering. 

 

Det er forskelligt, hvor mange behandlinger, der er nødvendige for at fjerne tatoveringen helt: 2-4 for amatørtatoveringer og 6-12 for professionelle tatoveringer. Mellem hver behandling skal der gå 4-6 uger.

 



Information

Se mere
  • Åbningstider: Åbent efter aftale
  • Hjemmeside: www.undo-it.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

 

Betingelser

Se mere
  • Max. 1 værdibevis pr. person
  • Tilbuddet er et værdibevis på 1500 kr. Hver tatovering har en individuel pris afhængig af størrelse. Priserne starter fra 685 kr. (3cm x 3cm).
  • Det er forskelligt, hvor mange behandlinger, der er nødvendige for at fjerne tatoveringen helt: 2-4 for amatørtatoveringer og 6-12 for professionelle tatoveringer. Mellem hver behandling skal der gå 4-6 uger.
  • Book tid på på tlf.: 77 34 45 47 og få nærmere info om netop din behandling.
  • Tilbuddet gælder kun nye kunder.

Aftalepart

Se mere
Undo-it.dk København
CVR: 32891489
Adresse
Bødkervej 3, Snoghøj
7000

Beliggenhed

Se mere
Vester Farimagsgade 6, 2.sal 1620 København Mail: kbh@undo-it.dk
Bødkervej 3 7000 Fredericia Mail: fre@undo-it.dk
Viby Ringvej 5-11, 1. sal 8260 Aarhus (åbner medio aug.) Mail: aar@undo-it.dk
Indlæser kort...

495DKK
FØRPRIS 1.500 DKK
Spar 67 %
Udløbet
43 har købt
Undo-it.dk København er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.