198DKK
FØRPRIS 429 DKK
Spar 54 %
Udløbet
150 har købt
GoBuy.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Få 1 transportabel minihøjttaler i sort fra GoBuy.dk – højttaleren har super lydkvalitet, kraftig bas og passer lige ned i din taske eller jakkelomme

Ud i solen med musikken

 

Journalist: Rose Maria Værnet

 

Sommeren lokker os alle sammen ud kighullerne for at nyde vores by og afsides himmelstrøg. Feriemål, parker, broer og havnepromenader fyldes med solhungrende mennesker og sød musik. Og er du også én af dem, der både elsker rejser og musik, er en transportabel højttaler et must.

 

Det har fyrene bag den nystartede webshop Gobuy.dk regnet ud. Med GoBuy.dk satser de på at holde fingeren på pulsen og udvælge fede produkter i tråd med tidens trend. De har før sat en MP3-afspiller på højkant, og i dag slår de altså over halvdelen af prisen af minihøjttaleren.

 

Den banebrydende teknologi bag den lækre minihøjttaler sikrer stor lyd og en forbløffende basgengivelse trods størrelsen, der faktisk er så minimal, at du kan stikke den i lommen eller håndtasken, når du vil ramme sommersolen.

 

Minihøjttaleren kan tilsluttes iPhones, laptops, MP3-afspillere m.m. via et almindeligt jackstik, ligesom du har mulighed for at koble flere minihøjttalere sammen og på den måde opnå en endnu federe lyd. Med det indbyggede lithium-ion batteri, er du sikret op til tolv timers spilletid efter opladning via det medfølgende USB-kabel.

 

Hiv minihøjttaleren med på stranden, på ferien eller til en omgang grill i gården og sats på mange timers sød musik. Så hop med på sommerdillen og del din musik med dine venner.

 

Specifikationer:

- Spilletid: Op til 12 timer


- Amplifier: Indbygget digital forstærker for optimal lydgengivelse

- Materiale: Stærk konstruktion I hård plast, der holder til lidt af hvert

- Udgangseffekt: 3 Watt

- Frekvens: 100 Hz-20.000 Hz

- Batteri: Indbygget lithium-ion

- Opladning: Via USB-kabel, som medfølger

- Vægt: 90 gram

- Tilslutningsmuligheder: Jack 3,5 mm. (passer til iPhone, laptops, MP3-afspillere m.m.)

 



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere
  • Hjemmeside: www.gobuy.dk
  • Sig hej til Reminder:
  • Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

 

Betingelser

Se mere
  • Prisen er inklusiv fragt, og højttaleren leveres til din dør inden for 3-4 uger.
  • Leveringsadressen indtastes under købet på Downtown. Du skal ikke foretage dig yderligere efter købet på Downtown. Produktet sendes direkte til den adresse, du har indtastet under køb.
  • Eventuelle spørgsmål angående højttaleren eller levering rettes til GoBuy.dk på mail info@gobuy.dk eller telefon 31 32 31 00.

Aftalepart

Se mere
GoBuy.dk
CVR: 34385556
Adresse
Overgaden Neden Vandet 45
1414

198DKK
FØRPRIS 429 DKK
Spar 54 %
Udløbet
150 har købt
GoBuy.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person