1stfloorwellness_001.jpg
1stfloorwellness_002.jpg
1stfloorwellness_003.jpg
1stfloorwellness_004.jpg
1stfloorwellness_005.jpg
1stfloorwellness_006.jpg
1stfloorwellness_007.jpg

Få 60 minutters autentisk balinesisk massage

225,- / 450,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Oplev 60 minutters ægte balinesisk massage hos Spa Center 1stFloor Wellness. Massagen er kompromisløs, og du bliver masseret fra hovedbund til tåspids

Bali i Farum

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

Spa Center 1stFloor Welness ligger i Farum ikke så langt fra Farum station. Jeg ankommer en solrig sommereftermiddag, men mit overskud er langt fra så skyfrit som den blå himmel over mig. Jeg er mørbanket efter en hård uge, og jeg trænger i den grad til ferie! De store lokaler med højt til loftet ligger på første sal og er præget af et smukt dagslys, et utal af wellness udstyr og -produkter og en 10 meter lang væg, der illustrerer nok verdens flotteste vandfald. Jeg får helt ondt i maven af feriekuller og strandekstase…

Indehaver Lone møder mig med et varmt smil. Hun har en fantastisk udstråling og en personlighed, der brænder igennem. Hendes kollegaer er alle på samme måde, og jeg føler mig velkommen og hjemme i første sekund. 

Lones Spa Center er helt specielt. For det første er indretningen fantastisk flot med den dér væg, som bare skriger ferie og wellness. For det andet fortæller Lone mig om klinikken, dens devise om at være naturlig og bredtfavnende af alle skønhedsbehandlinger - og deraf udviklingen af hendes egen produktserie, hvis sortiment består af 100% naturlige produkter og ingen parabener. Duftene består af alt fra feriekanaliserende kokosdufte til livsopfriskende lime/citron og passionsvækkende passion- og fersken-noter. 

Jeg bliver ført ind gennem ’vandfaldet’ og falder nærmest på halen, da jeg kommer ind i et nyt rum, der mest af alt minder om et mini-Bali. På endevæggen befinder sig et - om muligt endnu smukkere end vandfaldet – væg til væg panoramabillede, som forestiller den vildeste Balinesiske strand. Resten af rummet er præget af typisk tropeø-detaljer, der alle er med til at skabe den helt rigtige feriestemning.

Jeg tager mit tøj af, lægger mig på briksen og så starter min helt egen drømmeferie. Som en del af det autentiske spiller der afslappende musik i baggrunden, belysningen bliver dæmpet og den balinesiske (indsæt behandlernavn her) hiver én af Lones egne massageolier frem. (Indsæt behandlernavn her igen) ejer nogle fænomenalt gode hænder. Hver en del af min krop fra tåspids til hovedbund bliver grundigt og dybfølt masseret og nusset om, og jeg har sjældent befundet mig så godt. 

60 minutter flyver afsted, og da jeg går fra klinikken, har jeg det som om, jeg har været afsted – langt væk og derned, hvor kokosnødderne vokser på træerne, strandene er hvide og vandet turkist. Nu er jeg klar til endnu en hård arbejdsuge.

Betingelser

 • Kan indløses fra 07.07.2012 til 05.10.2012.
 • Bestil tid online her under fanen Book tid.
 • Indtast dit fulde navn og Downtown-referencenummer i feltet kaldet: Indtast telefonnummer.
 • Afbud skal ske per telefon minimum 24 timer forinden, ellers inddrages værdibeviset.
 • Max. 2 værdibeviser per person.
 • Max. 200 værdibeviser til salg.


Information

 • Åbningstider:
  Tir: 10-18
  Ons-tor: 12-20
  Fre: 10-18
  Lør: 10-16
 • Hjemmeside: www.1stfloorwellness.biz
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Spa Center 1st Floor Wellness
CVR: 33863047
 • Spa Center 1st Floor Wellness
  Frederiksborgvej 13, 1.
  3520 Farum
Vælg variation
Vælg variation