Fendo_001.jpg
Fendo_002.jpg
Fendo_003.jpg

Smukke, fyldige og lange vipper nemt og hurtigt

169,- / 549,-
  • 69% rabat
  • Slutter om

Få længere, mørkere og mere fyldige øjenvipper med den nye parabene- og parfumefri serum Prolash Pro+. Produktet sendes hjem til dig inden for 3 uger

De smukkeste vipper let og hurtigt

Journalist: Maja Grønbæk

Står du gang på gang foran spejlet og kæmper med det ene lag mascara efter det andet for at få øjenvipperne til at se ud af noget mere? Eller virker de tørre og knækker let? Med Prolash Pro+ kan du give dem et boost med serum, som indeholder vitamin og protein. Produktet er efterfølgeren til Lashtoniic og er tilført endnu flere vitaminer for at forbedre resultatet og fremskynde processen.

Du påfører ganske enkelt serummet morgen og aften, efter du har renset dine øjenvipper for makeup. Hvis det føles meget fugtigt på dine øjenvipper, efter du har taget det på, skal du blot lukke øjnene et par minutter og lade det trænge ind. Og hvis du skulle være uheldig at få noget i øjet, er det helt harmløst - produktet er på ingen måde hverken farligt eller giftigt. Det er desuden gennemsigtigt og afgiver ingen farve til vipperne.

Nu er det faktisk bare at have lidt tålmodighed, inden resultaterne viser sig. Inden for syv dage vil du se forandringerne. For at få den fulde effekt er det dog en god idé at bruge Prolash Pro+ i 4 til 6 uger. Du kan bruge din normale makeup efter at have påført serummet og ladet det tørre.

Hemmeligheden bag Prolash Pro+ er 10 forskellige aminosyrer, som virker regenererende og opbyggende på hårceller. Ingredienserne virker fugtgivende og foryngende på øjenvipperne, og der er ingen grund til at bekymre sig om allergiske reaktioner eller svidende øjne - alle ingredienser er helt naturlige og selvfølgelig også parfume- og parabenefri.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.07.2012 til 27.07.2012.
  • Prisen er inkl. fragt, og varen leveres til din dør inden for 3 uger. 
  • Leveringsadressen indtastes, når du køber produktet på Downtown. Du skal ikke foretage dig yderligere efter købet på Downtown. Produktet sendes direkte til den adresse, du har indtastet. 
  • Eventuelle spørgsmål ang. varen eller leveringen rettes til forhandleren på mail: info@fendo.dk eller på tlf.: 53 82 20 00


Information

  • Hjemmeside: www.fendo.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Fendo.dk
CVR: 34471231

Adresse

Hundigevej 79
Greve
Vælg variation
Vælg variation