Tandl_ge_Annemarie_Powderly_001.jpg
Tandl_ge_Annemarie_Powderly_002.jpg
Tandl_ge_Annemarie_Powderly_003.jpg
Tandl_ge_Annemarie_Powderly_004.jpg

Tandkonsultation med røntgenbilleder

150,- / 492,-
 • 70% rabat
 • Slutter om

Grundig & holistisk tandkonsultation inkl. 2 røntgenbilleder hos Tandlæge A. Powderly. Du får også 50 % på plastfyldninger & udskift af kviksølvsfyldninger

Dine tænder er en del af hele kroppen!

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Annemarie Powderly og Ambrin Sandhu har et bredere syn på dine tænder end de fleste andre tandlæger, og det kan meget nemt komme dig til gode. De er specialister i at spotte, når en tand muligvis volder problemer for resten af kroppen. De er blandt andet specialister i at udskifte giftige kviksølvsfyldninger under grundig beskyttelse.

”Jeg har utallige eksempler på patienter, der har fået det bedre andre steder i kroppen efter at have fået fjernet en eller flere kviksølvsfyldninger eller dårlige tænder. En patient fik f.eks. kureret sine kroniske nakkesmerter efter en fyldning blev fjernet, en anden fik lindring på en nakkeskade, da en rodbehandlet tand blev fjernet, men det er selvfølgelig ikke altid, det sker,” forklarer Annemarie i overbevisende vendinger, da jeg fanger hende på telefonen.

”Vi er specialister i at fjerne kviksølvsfyldninger. Der er eksempler på folk med en kviksølvs-koncentration i udåndingsluften, der er større end det tilladte på arbejdsplader. Kviksølv kan nå til hjernen på kun 20 sekunder, og når vi fjerner kviksølvsfyldninger, bruger vi en lang række teknikker, der beskytter resten af kroppen for giftstoffet,” lyder det fra Annemarie, der har over 15 års erfaring som tandlæge.

Kviksølv er den giftigste kendte tungmetal og samtidig et af de farligste miljøgifte. Det kan især forårsage skader på nervesystemet, men skader også andre celler. Det kan derfor anbefales at få fjernet og skiftet kviksølvsfyldninger ud med særlig beskyttelse. Ifølge Annemarie dækker de af for resten af munden, når kviksølvet fjernes, ligesom patienten får iltmaske på for at undgå indånding af de giftige dampe og støvpartikler. 

Ifølge Annemarie, blev 100.000 danskere i 2010 behandlet med kviksølv, hvilket er et tankevækkende tal i forhold til de mange mulige skadevirkninger. Kviksølvsfyldninger, som de fleste metaller, har ifølge Annemarie en elektrisk ladning, der kan forstyrre noget så vigtigt som hjerterytmen.

”Det er alt sammen noget, jeg også jævnligt holder foredrag om, og sammen med to andre tandlæger, er jeg blandt andet anbefalet i bogen ’Kernesund Familie’ og omtalt i en større BT-artikel, fordi mange finder den holistiske tilgang interessant,” nævner Annemarie, der glæder sig til at behandle nye patienter sammen med sin dygtige kollega Ambrin Sandhu, der har samme tilgang til faget.

Tilbuddet inkluderer:

- Tandlægekonsultation, hvor tænder og tandkød tjekkes for huller, paradentose og defekte fyldninger

- 2 røntgenbilleder (der bl.a. kan afsløre skjulte huller og problematiske visdomstænder)

- Mulighed for 50 % rabat på én flerfladet (der dækker mere end en flade af tanden) plastfyldning 

- 10 % rabat på fyldninger ud over denne, hvis behandlingen finder sted inden for 30 dage

eller

- 50 % rabat på første udskiftning af kviksølvsfyldning til plastfyldning. 

- 10 % rabat på udskiftninger ud over denne, hvis hver fyldning udskiftes indenfor 30 dage

Betingelser

 • Kan indløses fra 07.07.2012 til 08.11.2012.
 • Max. 450 værdibeviser til salg.
 • Tidsbestilling på tlf. 28 40 97 00 - oplys dit Downtown-referencenummer. (Telefontider: man, tirs: 18.30-19.30, ons: 18-19, tors: 17-19, fre: 15-19, lør-søn: 15-16)
 • Evt. afbestilling af en tid skal ske 24 timer før, ellers inddrages dit værdibevis af hensyn til klinikkens planlægning.
 • Se artiklen for tilbuddets indhold og yderligere rabatter i forbindelse med behandlingen.
 • Spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til klinikken på tlf. 28 40 97 00


Information

 • Åbningstider:
  Man-ons: kl. 8-18
  Tirsdag 8-18
  Onsdag 8-15
  Tors: kl. 8-15
  Fre: kl. 8-15
 • Hjemmeside: www.amalgamfriklinik.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”…hende kan jeg anbefale.”

- Set på kernesundfamilie.dk

Aftalepart

Tandlæge Annemarie Powderly
CVR: 28837917
 • Tandlæge Annemarie Powderly
  Amagerbrogade 114, 1. sal
  2300 København S
Vælg variation
Vælg variation