Jozzy_001.jpg
Jozzy_002.jpg
Jozzy_004.jpg
Jozzy_005.jpg
Jozzy_006.jpg

1 Presto bluetooth højttaler - vælg ml. 3 farver

349,- / 999,-
  • 65% rabat
  • Slutter om

Få 1 Presto Bluetooth-højttaler fra Jozzy.dk med super lydkvalitet og lækkert, kompakt design – lige til at tage med ud i sommeren. Vælg mellem 3 farver

Lyden af sommerens musthave

Journalist: Marie-Louise Svanberg

Sommeren byder på diverse udendørs sommerfester – og er der bare en lille smule gadget-elsker gemt i dig, er en transportabel højttaler et must. Presto Bluetooth-højttaleren fra Jozzy.dk har en utrolig lydkvalitet med god bas og diskant. Den kommer også i en praktisk ministørrelse, så du både kan bruge den derhjemme og tage den med ud i byen eller i parken.

Den brugervenlige højttaler kan let tilsluttes alle enheder, der indeholder bluetooth eksempelvis iPhone, iPad, computere, mp3-afspillere og mobiltelefoner. Det er også muligt at benytte højttaleren på almindeligvis ved hjælp af det medfølgende lydkabel, og du kan også bruge højttaleren som en selvstændig mp3-afspiller ved at montere et Micro-SD kort i højttaleren.

Højttaleren oplades via en computer med et USB-kabel, der også følger med. Batteriet har en levetid på helt op til 5 timer på en enkelt opladning.

Så hop med på sommerdillen og del din musik med dine venner og byen. Du kan få højttaleren i enten sølv, metal eller rød.

Sådan gør du:

Ved køb af dagens tilbud bliver du bedt om at indtaste dit fulde navn, adresse og den farve, du ønsker højttaleren i. Herefter skal du ikke foretage dig mere. Højttaleren bliver automatisk sendt hjem til din dør. Den forventede leveringstid er 3 uger, og fragt er inkluderet i tilbuddet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.07.2012 til 06.08.2012.
  • Den forventede leveringstid er 3 uger, og fragt er inkluderet i tilbuddet.
  • Ved køb af højttaleren bliver du bedt om at indtaste dit fulde navn, adresse og den farve, du ønsker højttaleren i. Herefter skal du ikke foretage dig yderligere. Højttaleren bliver automatisk sendt hjem til din dør efter 3 uger. 
  • Alle spørgsmål vedr. produktet, levering mv. rettes til Jozzy.dk på mail: info@jozzy.dk


Information

  • Hjemmeside: www.jozzy.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Jozzy.dk
CVR: 33468989
Vælg variation
Vælg variation