Kropsform_001.jpg
Kropsform_002.jpg
Kropsform_003.jpg
Kropsform_004.jpg
Kropsform_005.jpg

3 stk. klassiske bandeau-bh’er med push up-effekt

199,- / 499,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Himmelsk lethed til din barm! Få 3 x sommerskønne Bandeau Bras i sort, hvid og hudfarve fra kvinde-webshoppen Kropsform.dk leveret fragtfrit til din dør

Sommerskøn lethed til din barm

Journalist: Rose Maria Værnet

Wellness-webshoppen Kropsform.dk har alskens lækre sager til særligt det feminine køn. De er én af Danmarks førende webshops inden for det, de kaldet ’ydre skønhed & indre velvære’; slankeprodukter, detoxplastre, hårfjerningsmidler, massageapparater og meget mere.

Med dagens tilbud får du en pakke med 3 stk. sommerlette Bandeau Bras i sort, hvid og hudfarve leveret omkostningsfrit til din hoveddør. Og oven i købet får du en lille ekstragave - en rabatkupon på 65 kroner til levering på Kropsform.dk. Med rabatkuponen kan du shoppe løs og få endnu mere ydre skønhed og indre velvære leveret til din dør ved en anden lejlighed.

Bandeau-bh’erne er udformet i et behageligt, elastisk materiale, som er åndbart og fugtafvisende og passer til alle slags kroppe og barme uanset alder. Fordi der hverken er stroppe, hægter eller ubehagelige metalbøjler i bh’erne giver de den skønneste komfort og støtte til din barm og kan bruges til både sportslige aktiviteter, til hverdag og fest.

Det stropløse design er perfekte under sommerens tynde silkeskjorter, halvgennemsigtige toppe og aftenkjoler. Du undgår de traditionelle, stramme bh’ers grimme buler under armene og på ryggen og får i stedet en bh, der er usynlig under tøjet og ikke efterlader uheldige hvide strop-mærker efter en dag i solen. Bh’en er uden varme puder, men former stadig din barms figur flot på grund af det elastiske materiale.

Du får dine bandeau-bh’er i en 3-pak med i 1 stk. i sort, 1 stk. i hvid og 1 stk. i hudfarve. Når du køber på Downtown vælger du størrelse fra small til XX-large. Køber du via app’en vil du blive kontaktet angående valg af størrelse.

Du kan følge nedenstående størrelsesguide, hvor du helt enkelt vælger den størrelse, du normalt bruger i tøj. Hvis du er i tvivl mellem to størrelser, bør du vælge den mindste.

Størrelsesguide:

Small: bh-størrelse 65-70 / tøjstørrelse 34-36

Medium: bh-størrelse 70-75 / tøjstørrelse 38-40

Large: bh-størrelse 75-80 / tøjstørrelse 42-44

X-Large: bh-størrelse 80-85 / tøjstørrelse 44-46

XX-Large: bh-størrelse 85-90 / tøjstørrelse 46-48

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.07.2012 til 05.08.2012.
  • Prisen er inkl. fragt, og bh’erne forventes leveret til din dør cirka 2-4 uger efter dit køb. 
  • Du indtaster leveringsadressen under købsprocessen på Downtown. Du skal ikke foretage dig yderligere efter købet på Downtown og dermed ikke købe varen via Kropsform.dk selv. Produktet sendes direkte til den adresse, du har indtastet under købet.
  • Eventuelle spørgsmål ang. varen eller levering rettes til Kropsform.dk på mail Kundeservice@kropsform.dk eller via telefon på 0049 460 8206 444.


Information

  • Hjemmeside: www.kropsform.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Kropsform.dk
CVR: 32059805
Vælg variation
Vælg variation